Luk

Thomasberg: Bedste trup i min Randers-tid

| Danmark | 1 kommentar

Infoboks

Middelfart - Randers FC
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 8,00 5,00 1,30

Thomas Thomasberg mener, at hans nuværende trup i Randers FC er den bedste i hans tid i klubben, og han nyder at kunne rotere i det travle efterårsprogram.

Randers FC skal onsdag aften op imod Fremad Amager i Sydbank Pokalen, og her kommer kronjyderne til at rotere lidt.

Randers har gang i et tætpakket efterår med også europæiske kampe, men truppen er god og bred nok til at kunne stille et slagskraftigt hold i alle turneringer.

Det mener cheftræner Thomas Thomasberg.

- Med den trup, vi har nu, kan vi skifte nogle stykker igen. Der er måske også et par stykker, der ikke har fået så meget spilletid, som vi skal have ind og se, men det hold, der går på banen, bliver stadig af en rigtig god kaliber, siger Thomas Thomasberg.

- Så skal vi måske vænne os lidt mere til, at startelleveren bliver skiftet lidt rundt fra gang til gang. Vores startopstilling er nok nærmere den, vi stillede med mod FCK, hvor vi skiftede to mod Alkmaar.

- Jeg synes, truppen har bevist, at den er bredere, end den har været før, både med de spillere, vi kan sætte ind, og dem, der starter. For mod FCN sad man ikke rigtig med fornemmelsen af, at man savnede nogen.

Thomasberg er tryg ved, at den nuværende trup er bred nok.

- Der, hvor vi er, og med den økonomi, vi har, vil jeg sige, at vi har en forholdsvis komplet trup, så det er jeg helt rolig ved.

Er det den bedste trup i din Randers-tid?

- Ja, det er det. Jeg synes, vi har lagt på. Men jeg ville da stadig gerne have haft Mathias Greve i min trup.

- Inden vi gik i gang med foråret, sagde vi, at vi havde et rigtig godt hold og noget af det bedste på de fleste parametre. Nu har vi lagt yderligere fire-fem spillere til og skiftet lidt rundt.

- Men det er også svært at finde spillere, der kan toppe vores niveau med der, hvor holdet er nu, siger Thomasberg.

Thomas Thomasberg og Randers skal onsdag klokken 18.00 op imod Fremad Amager på udebane.


Af Sara Margren
Mandag 25. oktober