Luk

Thomasberg: De andre skal ikke score to altid

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 5,00 4,30 1,68
Oddset 5,30 4,00 1,65
bet365 4,75 4,33 1,65

Randers FC's cheftræner, Thomas Thomasberg, forklarer, at han gerne ser, at holdet snart holder nullet, men han er dog ikke utilfreds med målene imod.

Randers FC var søndag i aktion i 3F Superligaen på udebane mod FC Midtjylland, og selvom udeholdet leverede en flot præstation og pressede hjemmeholdet i anden halvleg, endte det alligevel med et 0-1-nederlag.

Det var dermed også gæsternes tiende kamp i træk uden clean sheet, og det blev Randers' cheftræner, Thomas Thomasberg, bagefter kampen forholdt til.

- Jeg føler, at vi er inde i et godt flow. Vi ligger nummer fire, vi er med i pokalen endnu, og i Europa har vi præsteret godt.

- Jeg ønsker, at vi skal spille til nul, og det håber jeg også snart, at vi gør, for så er der større chance for, at vi vinder, men jeg vil ikke gøre det til et problem, at vi har lukket lidt for mange mål ind.

- Jeg konstaterer i dag, at chancerne imod os ikke er super mange i dag, og det er det, vi skal have frem. Om så det lige bliver til nul næste gang eller næste gang igen, det må tiden vise, vurderer Thomasberg.

Randers-cheftræneren mener ikke, at der er den store forskel på udtrykket fra starten af sæsonen og frem til nu, men han anerkender, at der er lidt mere offensivt at skyde med, som man gerne vil udnytte – og det kan koste nogle gange.

Om de færre clean sheets er en kalkuleret risiko fra Randers' side af, svarer Thomasberg.

- Nej, det er overhovedet ikke. Jeg håber snart, at vi spiller til nul igen, for så er der store chancer for, at vi vinder kampe. Så der er absolut ikke noget i vores plan, der hedder, at de andre skal score to mål hver eneste gang.

- Nu kom vi ned på en enkelt i dag, og det jeg er glad for er, at jeg synes faktisk ikke, at vi giver så meget væk. Vi kunne godt se på holdene inden, at vi måske var en lille smule pressede på dødbolde, og det, er jeg selvfølgelig ærgerlig over, bliver udslagsgivende, siger Thomasberg.

Thomasberg fortæller videre, at det må anses for et skulderklap, at topholdene FC København og FC Midtjylland kigger på dem og AaB som nærmeste udfordrere, men han betragter ikke Randers som en del af topstriden.

I stedet mener han, at målsætningen for dem skal være at komme i top seks og så se, hvad man eventuelt kan gøre der.

Randers ligger nummer fire i Superligaen efter ti runder og skal næste gang møde Brøndby IF hjemme, efter de har været en tur til Rumænien i Europa Conference League mod CFR Cluj torsdag.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober