Luk

Thomasberg: Det bedste AGF-hold i min tid

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Randers FC har en fremragende statistik mod AGF, men sidstnævnte har ikke været stærkere end nu i Thomas Thomasbergs tid, fortæller træneren.

Thomas Thomasberg og Randers FC har en særdeles god statistik mod AGF.

Siden han tiltrådte som cheftræner i Randers i sommeren 2018, har han således ikke tabt til AGF i de fem indbyrdes kampe siden sin ansættelse.

Det er blevet således blevet til tre sejre og to uafgjorte. Seneste sejr kom i det første indbyrdes møde i denne sæson, da Randers vandt 2-0 hjemme på mål af Emil Riis og Alhaji Kamara.

Thomasberg anser dog søndagens kamp for den sværeste meget længe, for AGF har det stærkeste hold i hans tid som cheftræner, mener han.

- Ser man på deres placering i tabellen, skal man rigtig mange år tilbage for at finde dem dér, så det er den stærkeste enhed, de har haft i mange år, siger Thomasberg til bold.dk og fortsætter:

- Jeg har været med mod dem længe og var også med i seneste nederlag til dem for mange år siden, da jeg var assistent, og efterfølgende har jeg været med i otte af 11 opgør, hvor vi ikke har tabt, og jeg vil sige, at i min tid i Randers er det både den bedste trup og det bedste hold, AGF har haft.

Randers har generelt et fremragende tag på AGF, som ligger seks point foran i tabellen. Siden AGF's seneste sejr i august 2015, har holdene mødt hinanden 11 gange i Superligaen, hvor kronjyderne har vundet otte gange, og tre opgør er endt uafgjort.

Du kan læse meget mere AGF's rædselsstatistik lige her.

Søndagens kamp om det østjyske sparkes i gang klokken 16.00.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren

6 kommentarer

80Aarhus00 08:00          
Vi taber sgu nok alligevel. Tør ikke forvente andet i hvert fald.
fille007 08:04          
Jeg hader Randers:)
Utroligt tag de har på os.
bruger 130835 08:42          
Så det nu AGF! 3 point idag - jeg tror på det!
T-United 08:44          
Vind nu for pokker i eftermiddag, GF. Vis os at I er modnet nok til at holde niveauet henover en vinterpause, og st det fine resultat i pausen ikke er en sovepude med en motivation til at gøre det endnu bedre. Gør I det, kan sæsonen virkelig blive spændende med FCK i halvskidt forfatning.
rfcguld 09:22          
Vigtig kamp for begge mandskaber, men rfc´s næste kamp (ob hjemme) er faktisk endnu vigtigere ift top6 målet.

Agf er jo næsten sikre top6, mens ob er et af de hold, der jagter rfc. Så hellere 3p mod ob end mod agf.

Ps: mener også agf er i en bedre forfatning end længe set. Mon ikke deres shopping i rfc (på såvel spiller som ledelsessiden) har bidraget til en mere nøgtern og konkurrencedygtig mentalitet? :-)
martint 09:38          
Jakob Nielsen er én af de bedste på posten i Danmark. Sammen med sportsdirektøren leverer de uhørt ro i galehuset - og dermed optimale betingelser for David Nielsen. Jeg gad godt som fck fan, at se Jakob Nielsen hos os. Jeg tror om nogen, at han ville kunne udfordre ståle tilstrækkeligt og tiltrængt.
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts