Luk

Thomasberg efter målfest: God kvalitet i dag

| Træningskampe | 0 kommentarer

Randers FC's cheftræner Thomas Thomasberg var tilfreds med både offensiv og defensiv, da hans mandskab slog Esbjerg med 5-3 i en træningskamp lørdag.

Der var masser af mål, særligt i anden halvleg, da Randers FC hjemme slog Esbjerg med 5-3.

Og selvom Thomas Thomasbergs Randers-mandskab lukkede tre mål ind, var han ellers godt tilfreds med både offensiven og defensiven:

- Jeg ville godt have haft, at vi ikke havde lukket tre mål ind, men ellers viser vi et fint udtryk og en god kvalitet hele kampen igennem, og selv om vi skiftede så at sige hele holdet i pausen, holdt vi godt tempo med og uden bold, lød det fra Thomasberg til klubbens hjemmeside efter opgøret.

- Det var dejligt at se, at vi kunne score en masse mål og kreere uden at modtage alt for meget imod os. At der ryger nogle mål ind er selvfølgelig en streg i regningen, men ellers, synes jeg, var det en defensiv præstation, der ikke normalt lukkes tre mål ind af, uddybede Thomasberg.

Der er stadig et par uger og flere træningskampe, til Randers igen skal i aktion i Superligaen, men allerede nu kan cheftræneren godt lide holdets udtryk på banen:

- Vi har set fine ud på træningsbanen, og det blev vi bekræftet i af kampen i dag, men selv om vi gerne vil vinde kampe, så skal man heller ikke ud fra resultatet i dag lægge mere i det end det.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Christian Ambæk
Mandag 8. marts