Luk

Thomasberg: Forberedte os på FCN-ændringer

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland skiftede formation til kampen mod Randers, men det havde Thomas Thomasberg forberedt sine spillere på.

FC Nordsjælland stillede op med tre stoppere til mandagens kamp mod Randers FC. 

Det gav pote i den forstand, at Farum-klubben sejrede med 1-0 på en sen scoring af Jonathan Amon. 

Randers-træner Thomas Thomasberg havde ellers forudset, at den ændring ville komme fra hjemmeholdet. 

- Vi havde forberedt os på, at Nordsjælland ville gribe det lidt anderledes an, end vi er vant til at se. Det havde vi forberedt os på, og det synes jeg lykkedes rigtigt godt hele kampen – især defensivt. Og endnu bedre i anden halvleg end den første. 

- Vores boldomgang var i orden i første halvleg, men det manglede lidt et par gange, når vi kom til nogle indlægsmuligheder. Vi producerede for lidt i første halvleg, og det blev bedre efter pausen. Sådan som tiden gik, så synes jeg, det lignede, at Nordsjælland var løbet tør for ideer, så det ligeså godt kunne ligge til os. 

Randers' forberedelser kom særligt til udtryk, når FCN havde bolden, hvor gæsterne vekslede mellem et højt pres og et lavtstående, kompakt forsvar.

- Det havde vi brugt en uge på at forberede. Når man møder Nordsjælland må man ikke give for mange rum væk. Både når der er plads til at løbe dybt eller komme til for mange udfordringer, men samtidigt ikke blive for passive og bakke for meget, for så får de for mange angreb. Det synes jeg, vi fik afstemt rigtigt godt.

Selvom det defensive arbejde fungerede for kronjyderne, så var der dog også plads til forbedringer i den anden ende. 

- Jeg havde håbet, at vores chanceskabende spil havde været bedre, men så var jeg trods alt glad for at se, da vi kom bagud, så når vi trods alt at komme frem til to-tre chancer, siger Thomas Thomasberg. 

Horribelt at han ikke venter

Det var dog ikke kun det chanceskabende spil, som Thomas Thomasberg ikke var helt tilfreds med. 

Kampens dommere fik ikke ligefrem rosende ord med på vejen, hvor Randers-træneren følte sig snydt ved flere kendelser.

Særligt ved to offside-situationer, hvor Randers-lejren savnede, at dommeren lod angrebet spille færdigt. 

- Jeg kan kun forestille mig, at dommerne vil sige, at de skulle have ventet med at fløjte. Det er irriterende, for vi havde arbejdet så hårdt for at få noget med hjem herfra. Havde vi fået det mål godkendt, så havde det måske været tre point til os.

- Der er også en situation, hvor dommeren er lige ved at fløjte for film på Diomande, der allerede havde et gult kort. Der var mange ting, der gjorde, at det desværre endte sådan her. De her offsides, synes jeg, er helt horribelt. 

- Jeg konstaterede med glæde mod Brøndby, at de ventede med at vinke, da Kamara sparkede den i mål, så de kunne tjekke den der. Om de dømmer rigtigt eller forkert har jeg også svært ved at se, men jeg kan konstatere det var tvivlsomt, og så ville det jo være fint, hvis de havde haft mulighed for at tjekke det igen. 

- Det første mål vi fik annulleret drejede sig om halvandet sekund, inden bolden lå inde i målet. Det er helt horribelt, at han ikke brugte det brøkdel af et sekund, før han fløjtede. Det er jo selvfølgelig det, som vi er ekstremt irriteret og frustreret over, siger Randers' cheftræner. 

Randers' næste opgave er på hjemmebane søndag, hvor SønderjyskE venter.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Andreas Roesen
Lørdag 28. november
Fredag 27. november