LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thomasberg: Forfærdelig statistik mod FCM

| Superligaen | 3 kommentarer
Thomasberg: Forfærdelig statistik mod FCM
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
bet365 2,00 3,50 3,50

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Randers har en forfærdelig statistik mod FC Midtjylland, erkender Thomas Thomasberg, som tilmed må undvære flere profiler.

Der venter cheftræner Thomas Thomasberg og hans Randers-mandskab en vanskelig opgave på søndag mod de forsvarende danske mestre.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Randers og FC Midtjylland, har midtjyderne vundet ni, mens en enkelt er endt uafgjort.

- Vi har en forfærdelig statistik mod dem. Så jeg siger det ikke for at underspille - det er fakta, siger han til FC Midtjyllands hjemmeside.

Statistikken er ikke eneste udfordring for Thomasberg, som må undvære Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen og Jonas Bager til opgøret. De er alle tre ude med karantæne.

- Det er spillere, som er med i vores startopstilling, hvis de ellers er klar, men selv uden dem går vi naturligvis på banen med troen på, at vi kan skabe et resultat, vi kan bruge til noget. Jeg hæfter mig også ved, at FC Midtjylland har været heldig mindst et par gange her i Randers, blandt andet med scoringer i den absolutte slutfase. Så lad os nu se.

Opgøret mellem Randers og FCM spilles på søndag med kickoff klokken 14.00 på Bio Nutria Park.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård
Søndag 19. maj