LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thomasberg frygter ikke formstærke AGF

| Superligaen | 15 kommentarer
William Kvist-hyldest, Ståle-interview og ny AGF-sejr: Se hele søndagens ONSIDE her
Se alle weekendens Superliga-mål her
Flotte AGF-mål sender Horsens i nedrykningsplayoff - se alle fire scoringer her
'Man presser ikke en satset aflevering op gennem banen, når man har det resultat'
Mikkelsen efter slemt uheld: Knæet har fået et ordentligt skrald - det er sådan noget, der sker
Thomasberg frygter ikke formstærke AGF
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
bet365 2,00 3,50 3,50
NordicBet 2,08 3,65 3,40
Oddset 2,10 3,45 3,45
Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Randers FC tabte mandag til AaB, og dermed er den vigtige førstepladse i nedrykningsspillets pulje 2 endnu ikke sikret.

Det var en streg i regningen for Randers FC og cheftræner Thomas Thomasberg, at de mandag tabte 2-0 på hjemmebane mod AaB.

For dermed har Randers endnu ikke sikret sig førstepladsen i nedrykningsspillets pulje 2 - den førsteplads, der betyder, at man kommer til at møde toeren fra den anden pulje i de første playoffkampe om en Europa League-billet.

- Vi har heldigvis gjort det så godt, at vi har en ny chance på fredag (ude mod Vendsyssel, red.), og så er det op til os selv igen, sagde Randers-træneren til bold.dk efter nederlaget mod AaB.

Førstepladsen er vigtig for Randers, der har tre pont ned til AaB inden kampen mod Vendsyssel - men en dårligere målscore.

- Det er selvfølgelig så vigtigt, at vi får noget ekstra økonomi i klubkassen,  og der er også nogle sportslige fordele i det. Så det er vigtigt.

- Den bedste fordel, vi kan få, det er at blive nummer et i puljen, og det vil vi gå efter, sagde Thomasberg, der dog ikke frygter et eventuelt møde med vinderen af pulje 1, lokalrivalerne fra AGF.

- AGF har vi et godt tag på, så skal vi have en modstander, hvor vi har gode chancer for at vinde, så tror jeg ikke, du finder meget bedre end AGF.

- Lige nu ser de stærkest ud i den anden pulje, men så langt er vi slet ikke kommet endnu, forklarede Thomasberg.

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

15 kommentarer

Lord Harrasmus 23:31          
Det skulle du ellers.

AGF spiller bedre end vi gør for tiden. De har fan opbakningen og momentumet, og det tabte vi på gulvet idag, og på det generelt tørre spil som vi har haft i gruppespillet.
bruger 135926 23:36          
Retard
haraltidret 01:31          
Thomasberg er som sædvanlig dumsmart og arrogant i sine udtalelser.
Randers virker til at have lullet sig selv i søvn, i en nedrykningsgruppe der var blottet for spænding inden den gik igang. Spørgsmålet er så bare om de igen kan finde gejsten og motivationen, når den snart står på Europa playoff kampe. Eller om de allerede mentalt er gået på sommerferie.
irtysh 03:17          
AGF kan trække folk på lægterne. Det kan kun blive en festdag, som vi vil huske som en dag med solskin og hvor Thorøllene smager om muligt endnu bedre, end de plejer at gøre.
Det er ikke sikkert!, at vi vinder over AGF hver gang; men hver gang vi vinder, kan vi tydeligt huske det i forholdsvis lang tid. Det er slet ikke så skiidt at have en god hukommelse ...

Nå. Men jeg tror altså, at vores TT har ret. Det kan være svært at finde en decideret frygt ...
Hit med dem!
FuckDisco 05:18          
Komiske Ali. AGF tørrer røv i os, med det spil, som der bliver leveret for tiden. Var det ikke bedre at droppe de EL-playoff kampe, og så koncentrere sig om næste sæson. Det kunne godt gå hen og blive grimt, med det hold og spil, som vi har set på det sidste.
rfcguld 05:57          
Det er i det hele taget absurd, at hold - der ikke har været i stand til at sikre en top6 placering efter grundspillet - skal have muligheden for at repræsentere dk i europæisk fodbold..
14-titler 06:16          
Først udtaler Randers´ spillere, at EL nærmest er sikkert, og nu udtaler deres træner så, at AGF er en walk-over. I minder efterhånden om AGF under Søren Åkeby. Voldsom udvikling :D
Tirsdag 21. maj