Luk

Thomasberg i karantæne efter corona-frygt

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 1,56 4,00 5,20
Oddset 1,62 3,95 5,00

Thomas Thomasbergs kone er blevet smittet med coronavirus, og derfor er Randers-træneren nu gået i hjemmekarantæne og risikerer at misse kronjydernes næste kamp.

Randers FC må i de kommende dage undvære cheftræner Thomas Thomasberg på træningsbanen, og det samme risikerer at blive tilfældet til søndagens udekamp mod Lyngby.

Årsagen er, at Randers-trænerens kone har fået konstateret coronavirus, hvorfor Thomasberg nu er gået i hjemmekarantæne, hvilket han tidligst vil kunne bryde på fredag.

Det skriver Randers Amtsavis.

- Det er ikke sådan, at vi går rundt og er bekymrede. Der er ingen af os, som er dårlige. Men jeg har svært ved at bedømme, om jeg også er smittet med corona. Der er lidt ømhed i kroppen og en følelse af, at hovedet er lidt tungere. 

- Men der går nok også lidt paranoia i den, når jeg ved, at min kone er smittet. Jeg har svært ved at vurdere det. Men hvis jeg også er smittet, så er det jo bare sådan, at det er, siger Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Indtil videre står assistenttræner Rasmus Bertelsen i spidsen for træningen i Randers, så længe Thomasberg er fraværende.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar