Luk

Thomasberg: Ikke tit jeg taler med store ord

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 1,95 3,40 3,60

Thomas Thomasberg talte med store bogstaver i pausen mellem OB og Randers FC søndag, og det hjalp tilsyneladende, eftersom gæsterne vendte kampen på hovedet efterfølgende.

OB tog søndag eftermiddag imod Randers FC på hjemmebane, men trods en god start på kampen, endte de med at lide et 1-2-nederlag til gæsterne, som scorede to efter pausen.

Starten på kampen var udeholdets cheftræner, Thomas Thomsberg, ellers ikke tilfreds med, hvor han følte, at der manglede parathed.

- Der var noget, der ikke kom ud fra starten af kampen.

- Vi løber efter OB og er for passive både med og uden bolden, og derfor virker det som et spørgsmål om tid, inden de kommer foran, siger Thomasberg efter kampen.

Efter lidt mere end et kvarters spil bragte Mads Frøkjær, der var i hopla i løbet af kampen, OB foran, men Thomasberg mener, at gæsterne herefter fik rettet op på tingene og fortjent vendt det truende nederlag til sejr.

Det krævede dog nogle store bogstaver i pausen, erkender han.

- Det er ikke så tit, at jeg skælder dem ud med store bogstaver. Det fik de fra pausen af, og det var også derfor, at vi skifter, og det var ikke for, det var de to unge, som vi tog ud, der skulle klandres for det.

- Jeg har bare større forventninger til nogle af de gamle, og derfor var det vigtigt, at Nicolai Brock-Madsen og Björn Kopplin gik ind, plus at jeg også lige hev fat i holdet som helhed, forklarer Thomasberg, som forventede mere af sit hold og også fik det resultatmæssigt efter pausen.

- Hvis jeg samler det sammen over det hele – og nu holder jeg jo forholdsvis meget med Randers – så har jeg en fornemmelse af, at vi havde nogen flere og også lidt større chancer, end de har.

- Så en fortjent sejr, synes jeg på baggrund af de sidste 65-70 minutter, vurderer Thomasberg.

Vil gerne beholde Stephen Odey længere end til sommer

Stephen Odey kom igen på tavlen søndag eftermiddag, og lejespilleren har dermed fire mål i fem 3F Superligakampe. Det er et flot snit, og der blev efter kampen spurgt ind til, om Thomasberg var interesseret i at tilknytte ham fast.

- Nej, jeg forventer lidt flere mål, griner Thomasberg.

- Ej, han har vist sig som en rigtig god spiller for os og scorer det antal mål, så det er en rigtig god spiller, vi har fået.

- Så jeg synes lidt, det siger sig selv, når du spørger, om vi har tænkt os at købe ham eller ej, at der vil jeg selvfølgelig som træner godt have dygtige spillere, og det er han, vurderer Thomasberg, der dog ikke siger noget mere konkret end det.

Odey er lejet frem til næste sommer, hvor det lige nu er planen, at han vender tilbage til belgiske Genk, som han er udlejet fra.

Randers FC er næste gang i aktion i Europa Conference League på torsdag, når de skal møde tjekkiske Jablonec på udebane. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 29. november