Luk

Thomasberg jubler: Elektrisk stemning

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE 4-0
Sydbank Pokalen
2' 1-0 Erik Marxen
7' 2-0 Mathias Greve
53' 3-0 Simon Piesinger
81' 4-0 Mathias Greve

Thomas Thomasberg jubler over pokaltriumfen i Aarhus, hvor Randers-fansene skabte en elektrisk stemning, pointerer han.

Randers FC satte torsdag kronen på værket på en flot sæson ved at vinde Sydbank Pokalen med en overlegen finalesejr på 4-0 over SønderjyskE.

Pokalsejren og præstationen begejstrer naturligvis Randers-træner Thomas Thomasberg.

- Vores fans skabte en elektrisk stemning, så det har bare været en fed dag. Det var det her, man drømte om, da man stod op i morges, siger Thomasberg og tilføjer:

- Det er fantastisk, at vi kan fejre det med vores fans, og der er tilskuere fra begge parter. Jeg synes, det giver en anden kulisse. Jeg er en lille smule ærgerlig over, at der ikke var 10.000 eller flere Randers-fans, der kunne få lov at komme, men jeg håber, de har nydt det hjemme i stuerne.

Cheftræneren fortæller, at Randers-truppen havde snakket om ikke at være bange for at spille den store kamp.

- Vi har sagt lige fra i mandags, at vi skulle nyde det her og være i nuet. Man skulle gerne have gjort alt, hvad man kunne, og sat alt i spil. Vi skulle ikke bekymre os om noget som helst og bare spille ud af posen, og det synes jeg, at vi gjorde.

- SønderjyskE havde prøvet at stå i finalen sidste år, og ikke ret mange af vores spillere havde titler på cv'et. Det har de alle sammen nu, og det er så fedt, siger Thomasberg.

For Randers-træneren var det personligt også et højdepunkt, men han deler glædeligt ud af rosen.

- Jeg ved godt, det er mig, der er kransekagefiguren, men jeg er en del af en god gruppe. Det er via godt arbejde over tre år, hvor vi har slidt og slæbt for at nå et eller andet højdepunkt. 

- Vi må sige, at det er kommet i den her sæson. Top seks er en ting, men pokaltitlen topper det selvfølgelig, siger en glad Thomas Thomasberg.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

Cfcfcm 17:53          
Tillykke.Giv den maks gas iaften.
Søndag 20. juni