Luk

Thomasberg om 3-4: Ikke klassisk FCN-hold

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE
Sydbank Pokalen (13/05)
Oddset 2,30 3,30 3,20
bet365 2,30 3,40 3,10

Thomas Thomasberg mener, at Randers manglede kløgt og var for naive i kampen mod FC Nordsjælland, der stillede sig mere afventende, end de plejede, mener han.

Randers FC tabte søndag en målfest mod FC Nordsjælland, der endte med en 4-3-sejr til Farum-klubben.

Randers-træner Thomas Thomasberg roser FCN for at være ekstremt kyniske foran kassen, men han er skuffet over, kronjyderne ikke fik noget med fra kampen.

- Vi mødte et hold, der var ekstremt effektive. De ramte målet fire gange og fik fire mål. De havde vel kun seks forsøg, ingen indlæg, ingen hjørnespark, siger Thomasberg.

- Vi spillede rigtig godt på bolden og skabte et hav af chancer. Vi var en lille smule naive, som også førte til nogle af deres mål.

- I pausen følte jeg, at der lå point og eventuelt også en sejr til os, for vi skulle nok få chancer, hvilket vi også gjorde. 

- Jeg er egentlig skuffet, for vi var det bedste hold på banen, synes jeg. Men der var også nogle ting, der gjorde, at vi desværre kom derud, hvor vi skulle score mange mål for at få point og vinde.

- Havde vi spillet med lidt mere kløgt, havde vi også fået noget med herfra, siger Thomasberg.

Randers-træneren påpeger, at FC Nordsjælland var mere afventende, end de plejer.

- Vi kom til det, vi skulle i første halvleg og fik også presset der, hvor vi skulle. Men vi fik spredt os lidt for meget ud, hvilket var det, de stod og ventede på.

- Det var ikke et klassisk FCN-hold, hvor de prøvede at spille imellem os og finde alle mulige rum. De stod rent faktisk og ventede, og jeg sagde i pausen, at vi skulle gå længere tilbage i vores presspil for at undgå, at de åbninger kom.

- Jeg er ærgerlig over, at vi ikke fik noget med herfra, for vi smed nok ind i indsatsen, også offensivt, siger Thomasberg.

Randers FC møder torsdag AGF i pokalsemifinalen, hvor de vandt første opgør med 2-0.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Jul 14:25          
Havde vi spillet med lidt mere kløgt, havde vi også fået noget med herfra, siger Thomasberg.
Jamen, hvis ansvar er det hr. Thomasberg?
fig 15:30          
jeg synes faktisk det er befriende den måde thomasberg og rfc angriber kamprne i mesterskabsspillet på, de forsøger at styre og kontrollere kampen, og spiller mentalt som man kan forvente af et mesterhold(de er ikke et mesterhold og netop derfor er det flot at se)- det er fedt at se på
ingen forventer rfc kan nå medaljer så hvorfir ikke bare give den fuld gas, er fuldstændig enig
at fcn scorer på hvert skud mod mål er pisseuheldigt, men sådan har eet været i år mod fcn, de scorer på alle skud, får dommerhjælp og deres målmand rammer sit topniveau, svært at gøre noget ved, rfc skulle have haft ni point men fik 1 indtil videre
dertil har fcn alle dage været et af ligaens bedste kontrahold hvilket er grunden til de år efter år overlever i superligaeen
tre raketter oppe foran og så parkere bussen og vente på modstanderen laver fejl, det fungerer desværre ofte, som mod agf,rfc og lyngby, kampe fcn aldrig skulle have fået point i
jeg forstår man inden top seks er nød til at være taktisk for at komme med, fordi nedrykningsspillet er et helvede(og synes strukturen er idiotisk), men ville klæde holdene i tops seks bare at give gas og spille underholdende fodbold
3-4 er underholdende kamp, og det skyldes udelukkende rfc tilgng, og igen, synes det er fedt man angriber slitspillet på den måde
sacds 15:39          
Selvfølgelig har Thomasberg ret i, at Randers sagtens kunne/burde have lavet nogle flere mål (men lige frem et ’hav’ af chancer?).

Til gengæld overser den let bitre Randers-træner, at de tre mål, som Randers faktisk fik, alle var mere eller mindre foræringer. Selvfølgelig var der klart frispark for skub i ryggen på unge Daniel Svensson før 1-2 målet.

Målet til 2-3 behøver man vel ikke diskutere. Det kan roligt placeres i kategorien for uprovokerede selvmål, selvom om det var en Randers-spiller, der fik lov til at skubbe bolden over stregen.

3-4 målet – var det tætteste på et ’rigtigt’ mål – men ikke resultatet af Randers-styrke, men totalt udueligt FCN-forsvarspil af hele to omgange. Bolden bliver i første omgang headet væk, og Abu Francis har efterfølgende alle muligheder for at føre bolden frem af banen eller bare sparke væk. I stedet vælger han uprovokeret at lægge en perfekt bold på tværs banen til en Randers-back, som kan lægge en bold ind i et område med to FCN-forsvarer og Mistrati, der – til hans egen åbenlyse overraskelse - får lov til at heade bolden i mål. Helt håblyst forsvarsspil.

Men når det er sagt, så synes jeg, at Randers FC pt. har et særdeles stærkt og velspillende hold. I den 2. halvleg de spillede mod AGF i torsdags, viste de noget af de bedste fodbold set i denne sæson.

PS. Er jeg i øvrigt den eneste, der er trætte af den måde, hvorpå Discovery producerer superliga på? Af en eller anden grund vælger man konstant og hele tiden at vise gentagelser/slow motion af selv de mindste hændelser på banen samt lange close-up af trænerbænk eller personer på tribunen. Det bryder totalt rytmen i sendingen – og i går ’missede’ man jo også et mål på den konto, fordi man endnu en gang var i gang med at vise en eller anden ligegyldig gentagelse.
Jul 22:36          
@fig
Hvad nytter det med mesterskabsattitude - to kampe, to nederlag.
@sacds
Enig. Tror producerne har en fortid fra Animal Planet. Når man så samtidig har kommentatorer, der bruger kampene som platforme for selviscenesættende stunts - så er det helt i skoven.
Slettet(260929212404) 09:22          
PS. Er jeg i øvrigt den eneste, der er trætte af den måde, hvorpå Discovery producerer superliga på? Af en eller anden grund vælger man konstant og hele tiden at vise gentagelser/slow motion af selv de mindste hændelser på banen samt lange close-up af trænerbænk eller personer på tribunen. Det bryder totalt rytmen i sendingen – og i går ’missede’ man jo også et mål på den konto, fordi man endnu en gang var i gang med at vise en eller anden ligegyldig gentagelse.
Nej absolut ikke, sacds. Men sådan har det vel været i mange mange år. Man skal også lige vise den der trivielle finte igen og igen mens spillet er i gang. Så amatøragtig dækning. Sad bare og rystede på hovedet da man mistede Randers mål pga dårlig tv-produktion endnu engang.
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj