Luk

Thomasberg: Pokalsnak irriterer grænseløst

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Thomas Thomasberg er irriteret over den megen snak om Randers' prioriteter i forhold til Superligaen og pokalen. Det har irriteret min forfængelighed, siger han.

Med en 4-2 over Brøndby kom Randers endelig på tavlen med en sejr i mesterskabsspillet søndag eftermiddag.

Kronjyderne har som bekendt en pokalfinale mod SønderjyskE at se frem til, hvilket af mange er blevet set som en forklaring på den resultatmæssigt dårlige start på mesterskabsspillet, men den køber cheftræner Thomas Thomasberg ikke rigtig.

Han afviser, at Randers har spekuleret i at spare spillere eller har holdt igen i Superliga-kampene.

- Pokalsnakken har irriteret mig grænseløst – som om vi har taget beslutninger, eller spillerne har gearet ned. Selvfølgelig kan man altid diskutere, om der er nogle flere procenter i dem, og det er også det, der er i nogle af kampene, siger Thomasberg og fortsætter:

- Men hvis vi nu ikke havde haft snakken om pokalkampen, der venter, tror jeg ikke, det var blevet bragt i spil. Jeg har ikke taget beslutninger eller sparet nogen for ikke at ville vinde kampe hverken i pokalen eller slutspillet, så det er nok mere i forhold til min forfængelighed, at det har irriteret, at der er blevet sat spørgsmålstegn ved, hvad vi gør.

- Vi har tre backs, der har været ude lidt på skift og ikke er blevet brugt, og vi har haft vores topscorer ude. Jeg synes faktisk, jeg næsen har pint nogle af spillerne igennem nogle kampe i det her program, hvor vi spillede syv kampe på 21 dage.

- Der var det irriterende, at vi ikke fik de resultater, for så var det lidt sværere at begynde at snakke om den pokalfinale, der venter, siger Thomas Thomasberg.

Cheftræneren fortsætter og uddyber om den seneste periode.

- Vi har stillet med det, vi kan, så havde der ikke været en pokalfinale, havde jeg stadig tagen Marxen ud i en kamp. Jeg havde stadigvæk taget Vito og Greve ud i en enkelt kamp, og hvis man så kigger på, hvem der har spillet de syv kampe i det tætte program, er det rigtig mange af de samme.

- Vi har manglet Kallesøe og Lauridsen, der ikke har været til rådighed, og Kopplin i fem af kampene og Kamara. Altså det er jo ikke sådan, at vi bare har 25 spillere, vi kan sætte ind, så det har irriteret mig, at der er blevet sået lidt tvivl om os, siger Thomasberg.

Randers får på søndag besøg af AGF, inden fokus kan rettes 100 procent mod pokalfinalen den 13. maj.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

TST 09:40          
Der skal godt ikke meget til, før tudefjæset Thomasberg bliver irriteret!
jeppe!rfc 09:56          
Jeg forstår ham da udemærket, du er vel en af dem, der har set sig sure på ham, lige meget hvad han udtaler? Det har intet at gøre med, at han tuder?

Vi går efter og få noget ud af hver kamp der spilles. Vi har råd til og tabe kampe, så derfor er det muligt og spille offensivt fodbold og satse noget mere. Vi har nået vores målsætning, men det er ikke ens betydning med, at vi kan læne os tilbage. Vi ved hvor vigtigt det er, at ramme en god stime inden pokalfinalen.

Han er en virkelig dygtig træner, som får det maksimale ud af truppens spillemateriale. Det undre mig meget, at han ikke bliver rygtet til OB, da han efter min mening, vil passe perfekt til den klub. De får ikke nok ud af deres trup, som er betydeligt dyrere end Randers FC. Jeg er selvfølgelig kun glad for, at det ikke forholder sig sådan.
Derfor 10:47          
TST

Prøv at se om du ikke kan komme vidre
RFC-Kronjylland 10:53          
Man behøver bare at have set samtlige af Randers´ kampe for at indse, at det med at spare og have fokus generelt set har været medieopblæst. Man må bare erkende, at det har været nødvendigt med rotation for en relativt smal trup, der har skullet spille 7 kampe mod de bedste i Danmark på 21 dage. Ovenikøbet uden andet end æren på spil i de kampe, der ikke var pokalsemifinale.

Come on, det er ikke at tude, hvis man påpeger, at det rammer ens forfængelighed (stolthed?), at omverdenen skyder en i skoene, at man reelt har lukket Superligaen ned og ikke vil være kompetitiv der. Dermed ikke sagt, at pokalfinalen ikke kan ske at rumstere i spillernes baghoved, det er simpel psykologi.
FodboldForLivet 11:37          
@TST

Jeg holder med Lyngby men skal vi ikke parkere den med at kalde Tomasberg for et tudefjæs. Specielt på baggrund af en artikel, der ikke indeholder noget der minder om tuderi. Jeg synes forøvrigt, at han er en klasse træner. Han har formået at hæve niveauet på rigtig mange af hans spillere. Derudover, hvis vi endelig skal uddele en titel som tudefjæs til en superliga træner, så er der da vist en der er meget mere oplagt :)
irtysh 12:32          
Det er ikke absolut en svaghed at være forfængelig og man kan komme langt med forfængelighed. Der ligger en god portion ærlighed i at indrømme sådan en egenskab og det gælder osse evnen til irritation. Det er jo drivkræfter - og TT har et godt drev, som han formår at smitte spillerne med. På den gode måde.
Søndag 16. maj