LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thomasberg: Rømer giver kamp om pladserne

| Superligaen | 1 kommentar
Thomasberg: Rømer giver kamp om pladserne
Foto: Randers FC
Thomas Thomasberg ser store perspektiver i nyankomne André Rømer, da universalspilleren kan være med til at skabe den nødvendige kamp om pladserne i Randers-truppen.

Randers FC præsenterede her til morgen André Rømer som ny mand i det kronjyske, efter defensivspilleren var kommet i overskud på OB's stærkt besatte midtbane.

Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig over tilgangen af den 25-årige motor, da han er skolet godt og kan komme i spil på flere positioner på Randers-mandskabet.

-  Det er en forstærkning, som jeg er rigtig glad for. André har fået en god uddannelse og har spillet på det højeste niveau herhjemme i flere år, og alle jeg har talt med har kun haft gode ting at sige om ham. 

- Han er en god dreng og en god fodboldspiller, og han er et rigtigt fint køb til vores klub. Nu skal han vise, at han vil det og være klar fra start, for ingen er garanteret spilletid.

- Derudover skaber tilgangen af André også en nødvendig kamp om pladserne, så alle i truppen forhåbentlig bliver endnu skarpere, siger Thomas Thomasberg til klubbens hjemmeside.

André Rømer står i alt noteret for 131 optrædender i landets bedste række for FC Midtjylland og OB.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

1 kommentar

jesperff 11:01          
Glimrende stigning, så mangler vi "kun" noget til offensiven
Tirsdag 19. marts