Luk

Thomasberg: Skulle have haft point mod BIF

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC 1-0
Superligaen Grundspil
27' 1-0 Mikael Uhre

Randers-træner Thomas Thomasberg mener ikke, at Brøndby vadede i chancer og hans mandskab burde derfor have fået noget med fra 0-1-nederlaget søndag. 

Endnu en flot halvsæson i 3F Superligaen sluttede ærgerligt for Randers, der tabte 0-1 på udebane mod Brøndby. 

Dermed glippede holdet muligheden for tredjepladsen og overvintrer i stedet som nummer fem i rækken. 

Det kunne dog godt være gået anderledes, hvis man spørger cheftræner Thomas Thomasberg, der sagtens kunne se sit hold få point i søndagens kamp.

- Jeg tror, hvis vi begynder at tælle chancer op og ser på størrelsen af dem, så må vi erkende igen, at vi nu har været herovre nogle gange og tabt smalt og spillet en enkelt uafgjort.

- Kvaliteten i selve afslutningsspillet har gjort, at vi ikke har fået det antal mål, der skulle til for at få noget med herfra.

- Jeg er tilfreds med det, vi smider ind i kampen – især fra den halve time og resten af kampen, hvor jeg synes, vi præsterede rigtigt fint både med og uden bolden. Den første halve time var det fornuftigt, i forhold til det vi skulle forsvare, men der var vi simpelthen for dårlige på bolden.

Randers var da også nærgående flere gange, men træværket og Mads Hermansen stod i vejen.

- Hvis vi begynder at tælle op med det, vi kom til efter den halve time, hvor vi ramte overliggeren, havde et par chancer i anden halvleg og også en god mulighed i tillægstiden, så står man med en skuffelse over, at vi ikke fik noget med. 

Samtidigt følte Thomas Thomasberg ikke, at chancerne haglede ned mod Patrik Carlgrens mål.

- Brøndby vadede ikke i chancer, og jeg kan ikke tælle mig frem til meget mere end 2-3 muligheder. Jeg synes, vi kom tæt på deroppe fem-seks gange og holdt et tryk, som de stod og forsvarede og ville have tiden til at gå til slut. Det vi smed ind var fint, men udbyttet var ærgerligt, for vi skulle have haft noget med herfra, fortæller Thomasberg.

Han ændrede tre mand midtvejs i anden halvleg, hvilket gav Randers et lille overtag på kampen, men cheftræneren fortryder ikke, at han ikke startede kampen sådan.

- Det er logisk, at vi fik lidt overtag, for vi gik over til at have én spiller mere offensive. Men åbningerne, i forhold til hvad Brøndby kunne have sat sammen, var også større til sidst. Det var også naturligt, når forløbet blev sådan her, hvor vi var bagud.

- Grundlæggende er det også det, som Uhre og Hedlund er bedst til, når de har noget rum at løbe i, og det synes jeg faktisk ikke, de havde den første halve time. Som jeg også siger, så havde vi en ekstra forsvarsspiller inde og det kostede lidt den anden vej.

- Det tog vi ikke nok vare på, for vi kunne stadig have været ude at løbe mere med Brøndby. Helt grundlæggende var vores pasningsspil ikke godt nok den første halve time, forklarer Thomasberg.

Efterårssæsonen er dog ikke slut for kronjyderne, der mangler to pokalkampe mod OB samt en Conference League-duel mod AZ Alkmaar. 


Af Andreas Roesen

4 kommentarer

Romeo Detlev 16:04          
Ved godt jeg er farvet, men når man lige genser højdepunkterne fra kampen, så synes jeg altså 2-0 var tættere på end 1-1, ergo skulle Randers ikke have haft noget, og fik det heller ikke.
Wile E. Coyote 19:13          
Baseret på hvad? Vi producerede intet. For en gangs skyld valgte Thomasberg forkert. Alt for negativ i tilgangen til kampen. Jeg anerkender der var valide årsager til hans valg, men han skulle have reageret hurtigere da det stod fast at det ikke fungerede.
Gentile 19:48          
Brøndby er danske mestre, men spillede ikke som danske mestre - og de bliver det ikke igen. Kehinde skulle have scoret og Marxen headet mere behersket, så var marginalerne gået den anden vej.
fig 09:45          
det er de små marginaler,

bif rammer træværket, nedfald til uhre der scorer på alt for tiden
modaat rfc, rammer træværket men bolden ryger ikke ud til en medspiller, og senere i kampen giganrisk chance der reddes. uhre havde scoret på begge med sin nuværende form og man kan selvfølgelig sagtens argumrntere for at uhre og hermansen er de to bedste i begge ender i superligaen pt, så bif havde de to bedste og de vndt kamprn for dem, men som hold spillede rfc lige op og havde fortjent x

bif havde ekstremt svært ved at spillevig igennem rfc pånær ved omstillinger som målet, hvor de bryder vores opspil og starter en hurtig omstilling
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar