Luk

Thomasberg: Vi har drømt om at komme hertil

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
Bet25 2,13 3,40 3,25
Oddset 2,10 3,40 3,60
bet365 2,10 3,40 3,40

Thomas Thomasberg fortæller, at Randers har drømt om at være i den position, som klubben er i nu, og han afviser at lave mange ændringer i forhold til pokalen.

I år lykkedes det endelig Randers FC at snige sig med i mesterskabsspillet, og torsdag spiller kronjyderne den første af to pokalsemifinaler mod AGF.

Cheftræner Thomas Thomasberg har tidligere slået fast, at Randers ikke kommer til at spekulere ved at nedprioritere den ene turnering frem for den anden, og derfor kommer der heller ikke til at være et hav af ændringer på holdet, fortæller han til bold.dk.

- Nu har vi drømt om at komme hertil, så vi skal have brugt alle vores ressourcer. Vi skal have fysikken til at lave en pragtpræstation hver gang, og så må vi selvfølgelig dosere en smule, men det er ikke sådan, vi sidder og tænker flere kampe frem ad gangen. Vi prøver at stille det hold, der kan vinde kampene, og det kommer vi til hver gang.

- Jeg synes, vi har en fornuftigt bred trup, så vi kan godt jonglere lidt rundt, men det bliver ikke noget med, at vi kommer til at skifte syv-otte mand til nogle af kampene. Når vi går ind til kampen mod AGF, er det for at få et resultat med til ugen efter, og så bliver det ikke sådan, at vi kommer til at spare en masse mod FCN på søndag.

- Vi er kommet i det her mesterskabsspil og i pokalen for at skulle deltage i det, med alt vi har, så det kommer vi til i hver eneste uge. Vi har en sund konkurrence, så det er ikke sådan, jeg tænker, at vores hold bliver markant dårligere, hvis vi skal skifte et par spillere, men at skifte et halvt eller et helt hold kommer vi ikke til, siger Thomas Thomasberg til bold.dk.

Helt ekstraordinært er årets danske pokalvinder garanteret et europæisk gruppespil i Conference League og de omkring 20 millioner kroner, det medfører i præmiepenge, men chancen er der i den grad også for at komme i Europa League, hvor pengene er noget større.

Pokalvinderen træder nemlig ind i den afgørende Europa League-playoffrunde og skal således blot besejre et enkelt hold for at komme i Europa League.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april