Luk

Thomasberg: Vil gerne snart have afklaring

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

Randers FC
3F Superliga
Thomas Thomasberg

Rygterne har floreret vildt og voldsomt omkring Thomas Thomasberg, der de seneste uger har været rygtet nordpå fra Randers til AaB. Hovedpersonen selv vil gerne snart have afklaring.

Der er blevet en trænerpost ledig i AaB, efter at spanske Marti Cifuentes onsdag skiftede til svenske Hammarby.

Det hidtil varmeste emne som arvtager for Cifuentes er Thomas Thomasberg, der de seneste sæsoner har gjort det glimrende som cheftræner hos ligarivalerne fra Randers FC.

Rygterne har svirret den eneste uge, og det kan være svært at blive klog på, hvor langt parterne er i forhold til et skifte. Det er det også for hovedpersonen selv, og stod det til Thomasberg, fandt sagaen gerne snart sin afslutning.

Det fortæller han fredag til Nordjyske.

- Som sagt synes jeg, at det var rarest, hvis der ikke var alle de her spekulationer. Når I først får nys om sådan noget, er nysgerrigheden jo enorm stor, og derfor synes jeg også, at det er ærgerligt, at vi ikke har kunnet køre det internt. Jeg ved godt, at der er sprækker nogle steder, men jeg kan ikke se, hvad det gavner, at jeg bidrager til de spekulationer og den snak, der er, siger Thomas Thomasberg til Nordjyske.

I artiklen fortæller AaB's sportschef Inge André Olsen, at det ikke er utænkeligt, at klubben kan præsentere en ny cheftræner, mens klubben er på træningslejr i Malta, hvilket AaB'erne er en halvanden uge frem.

Thomasberg ankom til Randers i sommeren 2018. Siden er det blevet til 145 kampe i spidsen for Thomasberg, der kom til klubben fra lokalrivalerne Hobro.


Af Peder Carlsen
Tirsdag 18. januar