LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Thomsen: En af de fede dage at score

| Superligaen | 5 kommentarer
Highlights: FCK nedlagde Brøndby efter medrivende anden halvleg
Thomsen: En af de fede dage at score
Foto: Getty Images
Highlights: FCK slog CSKA Sofia trods dårlig start
Lars Jacobsen: Andreas Bjelland er en ledertype
Highlights: Flyvende N'Doye bragte FCK på førstepladsen
Bjelland: Jeg følte mig sat til siden ved VM

Infoboks

FC København - Brøndby IF 3-1
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Robert Skov
Nicolaj Thomsen glæder sig over sit første mål for FC København, som var med til at sikre derbysejren på 3-1 over Brøndby. 

Efter halvandet år i FC København fandt Nicolaj Thomsen søndag for første gang vej til nettet for løverne, da kantspilleren med sin scoring til 2-1 havde en afgørende rolle i holdets sejr på 3-1 over Brøndby på hjemmebane.

Glæden var ikke til at tage fejl af hos Thomsen, der smed trøjen i ren begejstring, og efterfølgende havde han dog også svært ved ikke at smile.

- Det var rigtig sjovt i dag. Når man ikke scorer så mange mål, så var det en af de fede dage at score på, og det var en rigtig skøn følelse. 

- Jeg må indrømme, at det var første gang, at jeg fik et gult kort for at smide trøjen, men jeg tænkte det, at det var det værd. 

- Dengang da jeg skrev under med FCK,  drømte jeg om at score ned mod sektionen, og at det så blev i et derby var bare fedt, og derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte gøre lidt ekstra ud af det, siger han. 

Målet var ikke kun en forløsning for midtbanespilleren, men også for resten af holdet, der for første gang i seks indbyrdes kampe lykkedes med at besejre rivalerne fra Brøndby, og ifølge Thomsen var sejrens betydning tydelig at mærke på grønsværen i Parken. 

- Jeg tror, at hele København har savnet den her følelse, og det var en kæmpe forløsning at vinde. Ikke kun for os spillere, men specielt for fansene, og jeg synes, at man i de sidste minutter kunne mærke, at stadionet løftede sig, og vi kunne mærke følelsen af, at vi var på vej tilbage, siger Thomsen. 

- Det giver et kæmpe rygstød, at vi får en sejr i vores første kamp mod dem i den her sæson, og mentalt står vi nu på den rigtig side. Det er jo klart, at det er vigtigt at komme godt fra land i sæsonen, og nu havde vi en svipser i første kamp mod Horsens, men ellers har vi bare bygget på, og nu har vi set rigtig stærke ud i seks-syv kampe.

25-årige Thomsen står i alt noteret for 28 optrædener for FC København, som han skiftede til fra franske Nantes i januar 2017. En skade betød dog, at han først fik debut juli samme år. 

dalsten@bold.dk


Stream AGF – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

5 kommentarer

spartan 19:57          
Vi håber, at den her sæsonstart kan fortsætte for den fode Thomsen. Sympatisk og dygtig spiller
AaBager 20:01          
Det var bedre, dengang du drømte om at score ned mod sektionen i en stribet trøje
Slim shady the King 20:28          
Det var sku fedt og se thomsen spille en go kamp som han er begyndt og gøre generelt:)
Kronikz 07:30          
Thomsen har været blandt de bedste i denne sæsonstart, lad det fortsætte. Utrolig behagelig og ydmyg type.
Domov2 14:07          
Som AaB fan gad jeg godt se Thomsen retur :-) men under ham al held og lykke i FCK - og fedt at se at han endelig blomstrer op.
Tirsdag 14. august