LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Thorsen stopper i Viborg til sommer

| Superligaen | 7 kommentarer
Thorsen stopper i Viborg til sommer
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Viborgs Jonas Thorsen siger til sommer farvel til Viborg, når hans kontrakt løber ud. Thorsen sigter efter et ophold i udlandet.

Forsvarsspilleren Jonas Thorsen har spillet i Viborg siden 2009, men når hans kontrakt med klubben løber ud til sommer, er det slut.

- Jonas har været i klubben i mange år, og har været en fantastisk person og spiller hos os. Han er vellidt af alle og har ydet en stor indsats her, og derfor ville vi også gerne have forlænget aftalen.

- Vi har været i dialog om kontraktforlængelse i en periode, men Jonas har et stort ønske om at prøve sig af i udlandet, og det har vi selvfølgelig respekt for, siger direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

26-årige Thorsen står noteret for 194 kampe for Viborg.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

#Mexes 11:43          
United?
saltsyre 11:55          
Er det et tab for Viborg?
Kender ham ikke
Naellerman 13:28          
Tab og tab ... Han leverer for det meste 110 % på banen. Har en jernform, og kan godt klare offensive raids op ad sidelinjen. Det kniber måske mere med teknikken. Jeg kommer til at savne ham, selvom han har været under par de sidste mange kampe.

Måske Søren F.´s startplads i søndags var en indikator på, hvad der skulle ske?
MH. 15:10          
Du må simpelthen ikk have set ham spille eller så aner du simpelthen intet af hvad du kigger på. Thorsen er teknisk rigtig stærk, god i pasningsspillet, og godt overblik. Mangler styrke defensivt, og kommer ikke til nok indlæg, hvilket nok skyldes han spiller på venstreback som højrebenet.
MikaelVFF 15:25          
Nej nej nej, det sker så bare ik. Havde håbet at Thorsen ville forlænge hans kontrakt, en rigtig dygtig spiller med en god teknik som man kan regne med yder 100% lige meget hvor han bliver placeret på banen. Et kæmpe tab, men held og lykke Thorsen, tak for tiden i den grønne trøje jeg håber du vender tilbage en dag.
MKilgallon 16:20          
Synes ikke det er et tab.
Eller det er selvfølgelig svært at svare endegyldigt på i og med vi ikke ved hvad vi får ind.

Jeg forventer dog at vi henter en bedre ind på venstre back for Thorsen har ikke det niveau der skal til hvis vi skal kigge længere opad i tabellen.

Han er en fighter ja. Men han får ikke meget ud af tingene og slet ikke som venstre back, da han er meget etbenet og har svært ved at gå til baglinjen og slå et indlæg.

Jeg er overordnet glad for at han søger nye græsgange til sommer.
Midtjyde 13:14          
Tjaa....
Virkelig dygtig teknisk - indiskutabelt - men nogen moderne back på højt superliganiveau er og bliver han nok aldrig, dertil mangler man meget defensivt og offensivt bliver det ganske enkelt til for lidt (men på et bedre hold kan det måske ændres).
Kan til nød spille i midterforsvaret og på midtbanen - men vi har endnu til gode at se dette praktiseret på højeste niveau
...men nok alt i alt et lille tab for VFF grundet sin erfaring, fleksibilitet og vel efterhånden kulturbærende funktion

Tekniker, hårdarbejdende, sympatisk, fleksibel er det han skal sælges på - mon ikke vi taler en klub i Sverige eller Norge - en liga bedre end den danske tror jeg ikke han har niveauet til.
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar