Luk

Thorup efter 6-1: Vi gav ikke meget væk

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Jess Thorup var tilfreds med, at FCK-spillerne så ud til at være klar til forårspremieren, efter holdet vandt 6-1 over AGF i onsdagens testkamp.

Testkampen mellem FCK og AGF onsdag var relativt jævnbyrdig i de første 90 minutter og endte 2-1 til FCK. Herefter scorede FCK med et nyindskiftet hold fire mål mod et AGF-mandskab, der bestod af ti spillere.

Det var dog ikke resultatet, FCK's cheftræner Jess Thorup fokuserede mest på efter kampen.

- Selvfølgelig er det altid dejligt at vinde og score mange mål, men først og fremmest var det vigtigt at presse spillerne lidt mere rent fysisk, så næsten alle fik 90 minutter i benene, siger han til FCK's hjemmeside og fortsætter:

- Alle dem der var med i dag, stod distancen fint og ser ud til at være klar til forårspremieren om en uge.

Thorup glæder sig over, at FCK onsdag stod godt defensivt.

- Både med Hvidovre og Helsingør kom vi bagud i de første ti minutter, men i dag var vi mere klar fra start, og kampen igennem gav vi ikke mange chancer væk. Det er alle kædernes fortjeneste, for vi forsvarede bedre som hold i dag, selv om man som træner altid kan finde ting, der kan forbedres. Men generelt er jeg fint tilfreds med indsatsen, og at vi selv skabte mange chancer

Nicolai Boilesen og Kamil Wilczek fra FCK spillede ikke i onsdagens testkamp på grund af småskader, men de er snart klar ifølge Thorup. 

Også nyankomne Mustapha Bundu er snart klar til at træne med og kæmpe om en plads på holdet.

- Det er i det hele taget en bred og stærk trup med masser af konkurrence om pladserne, og det er også en sulten trup, fornemmer jeg efter vores opstart, siger Thorup til FCK's hjemmeside.

Viktor Fischer scorede kampens første mål i første halvleg. I anden halvleg scorede Jonas Wind til 2-1, efter at Gift Links havde udlignet for AGF.

I tredje halvleg scorede William Bøving to gange, mens Marko Stamenic og Hakon Arnar Haraldsson scorede én gang hver.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Albert Thomsen

11 kommentarer

Mac2907 15:19          
Hmm, så bliver AGF måske ikke mestre alligevel. Det tegnede ellers meget lovende, var der vist en spiller som udtalte efter sejren over BIF.......
Sunstrip99 15:21          
NU manglede AGF så stortset også hele forsvaret :)
Steen A 15:26          
Hmm, så bliver AGF måske ikke mestre alligevel. Det tegnede ellers meget lovende, var der vist en spiller som udtalte efter sejren over BIF....
Det som Patrick Olsen udtalte var, at han så med fortrøstning frem til foråret, og at han selv skal oppe sit spil med flere assists og mål. Resten foregår oppe i dit hoved.
glad smiley 15:59          
Nicodemus 16:01          
Det er en træningskamp... for nisseøl hvilken gang... stop med at udlede ting 5 måneder ude i fremtiden, baseret på ikke-gældende fodboldkampe
BoroDane 16:02          
Hmm, så bliver AGF måske ikke mestre alligevel. Det tegnede ellers meget lovende, var der vist en spiller som udtalte efter sejren over BIF.......
Og hvorfor skulle vi ikke blive mestre? Jeg har svært ved at se et andet udfald. Forhåbentlig kan vi komme tilbage på stadion og se CL kampene i efteråret.
lottomunken 16:12          
Jeg er 80 min inde i skrivende stund.. AGF giver da heller ikke meget væk..

Fatter simpelthen ikke de mennesker der mener David Nielsen på nogen måde skulle være kvalificeret som FCK træner.. Er det virkelig den spille stil man have i FCK, hvor man stiller sig helt ned, og intet kan offensivt udover bare at fræse direkte imod mål.. Det bliver ihvertfald uden mig så.

AGF mangler også hele forsvaret

Åhh hvad er det nu man kalder sådanne udtalelser... Nå ja, dårlige undskyldninger
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar