Luk

Thorup efter avancement: Glad og stolt

| Conference League | 4 kommentarer

Det var en yderst tilfreds FCK-træner, der gjorde status efter sejren over Lincoln på Gibraltar. Et af sæsonens store mål er nået, mener han.

FCK vandt torsdag aften ude mod Lincoln fra Gibraltar I Conference Leagues Gruppe F.

Med sejren er FCK sikre på avancement fra gruppespillet, og det var holdets træner, Jess Thorup, efter kampen rigtig godt tilfreds med.

- Jeg er glad og stolt over præstationen i dag, for vi var lidt udfordret med skader og sygdom og spillede igen med mange unge spillere. Men 4-0 er meget tilfreddsstillende under de her forhold, udtalte Thorup efter kampen til fck.dk.

Med avancementet indfriede holdet en af sæsonens store målsætninger. Europæisk fodbold er nemlig ekstremt vigtigt for klubben.

- Vi har nået et af sæsons store mål i aften, i og med at vi allerede nu er klar til 1/8-finalerne efter nytår, fortalte Thorup og uddybede:

- Vi ved, hvor meget de europæiske oplevelser betyder for alle i og omkring klubben, og se også lige på den opbakning, vi får i aften fra 4-500 fantastiske fans. Nu er vi videre, og så må vi se, hvordan lodtrækningen falder ud.

FCK er er sikre på at ende på Gruppe F's førsteplads. Holdets sidste gruppekamp er hjemme mod Sloval Bratislava den niende december.


 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Peder Carlsen
Tirsdag 7. december