Luk

Thorup efter hård start: Ikke FCK-standard

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 1,59 4,20 5,40
Oddset 1,62 4,00 5,50
bet365 1,53 4,33 5,50

Jess Thorup erkender, at FCK's præstationer i Superligaen ikke har været gode nok i hans første tid.

Den nye FC København-træner, Jess Thorup, tabte mandag sin anden kamp ud af to i 3F Superligaen i spidsen for FCK, da de tabte 1-2 til Randers FC på hjemmebane.

Efter kampen erkendte Jess Thorup, at de sidste FCK-kampe har været under den vanlige standard i klubben. Det fortalte han til TV3 SPORT.

- Der er en masse virak i klubben, men jeg prøver at holde fokus på det, der sker inde på 10'eren og på banen, og det er vi ikke tilfredse med. Det er ikke FCK-standard at tabe to kampe i streg, og det er jeg i spidsen for. Det er jeg ikke begejstret for, sagde Thorup til TV3 SPORT og fortsatte:

- Jeg så en fin start, og vi havde nogle åbne chancer, vi skulle have scoret på. Spillerne mangler selvtillid, og det kommer via sejre og mål. Når man ikke scorer på sine chancer og får et mål imod sig, så viser den manglende selvtillid sig.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Johannes Skjøth

9 kommentarer

bruger 178535 21:35          
Udsagnet, at det ikke er fck-standard, kan man jo sådan set godt være uenig i målt på denne sæson, kalenderåret 2020 og Thorups første kampe.
funatic 21:36          
En fin start hvor vi havde nogle åbne chancer? Vi havde én chance i 1. halvleg, og det var Kauffmans friløber efter ca. 12 minutter... Læg dertil et totalt sejlende forsvar, samt langsomt og sløset spil. Forfærdeligt at se på.
AKuhn 21:38          
Har du ikke set fodbold i 2020 eller hvad Jess ?


;)
AU 21:42          
Jeg savner Hjalte.
liquiddk 22:19          
loool
MoM 01:42          
Hvad vi så idag er åbenbart ny FCK standard. Velkommen til en ny virkelighed. Man er aldrig bedre end den sidste kamp.
Bobby Wrenøe 08:51          
Kære Jess,

Jeg accepterer at du godt kan lide et 3-4-3 system. Det virker fint i MC Fedtjylland, men FCK skal ikke slå FCM ved at spille FCM fodbold-light ....

Vi har ikke spillerne til det. Nelson er Bambi på glatis når han er i 3-mandsforsvar, det samme med Zanka og jeg er sikker på at Boile også er dårligt udnyttet.

Du har heller ikke angriberne til at spille tre fremme. Du har, potentiel, Danmarks bedste 9´er som skal spilles i midten (Wind hvis du skulle tvivle). Han skal have en legekammerat - her kan du vælge mellem Brøndby spilleren eller Aab spilleren.
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar