Luk

Thorup før Europa-debut: Det tager tid

| Conference League | 12 kommentarer

Infoboks

FC København - Silkeborg
Superligaen Grundspil (25/07)
Oddset 1,50 4,60 6,10
bet365 1,50 4,00 6,50

Jess Thorup håber, at FCK mod Zhodino kan genfinde niveauet fra mesterskabsspillet, men han pointerer også, at det tager tid at finde relationerne med nye spillere.

FC København fik i weekenden en halvsløj sæsonstart med 2-2 hjemme mod AaB i Superliga-premieren, men torsdag kan løverne sparke sæsonen i gang for alvor.

Det sker, når hviderussiske FC Torpedo Belaz Zhodino kommer på besøg i kvalifikationen til Conference League.

Det er Jess Thorups første europæisk kamp som FCK-træner, og han fastslår, at man ikke må undervurdere modstanderen, som han beskriver således:

- De har et par store og stærke midterforsvarere, en midtbane med masser af power og så har de mere speed oppe foran. Der er nogle individuelle kvaliteter i holdet, de har noget duelstyrke og så kan de spille direkte og køre omstillinger, hvis jeg skal give en ultrakort beskrivelse.

- Vi er også opmærksomme på, at de er midt i deres turnering derovre og har spillet 16 kampe, så på den måde er de nok fysisk mere hvor de skal være, mens vi er tidligt i sæsonen, siger Thorup til fck.dk og fortsætter:

- Vi har lagt AaB-kampen bag os, men som jeg sagde forleden, så var det ikke den premiere, vi havde ønsket os, så vi skal finde det niveau, som vi viste i slutningen af foråret i kampene mod AGF, Brøndby og Midtjylland.

- Det tager altid lidt tid at finde relationerne, når vi har nye spillere, og nogle der ikke spillede alle træningskampene, men de procent, som vi mangler, dem er jeg sikker på, at vi får ved at spille mange kampe.

- Det så vi også i foråret, og kampene falder også tæt i de næste uger, og vores mål er jo, at vi har europæiske torsdagskampe hele august og slutter af med at kvalificere os til gruppespillet, siger Jess Thorup.

Mod FC Torpedo Belaz Zhodino er alle mand undtagen nyopererede Bryan Oviedo til rådighed, skriver FCK.


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

(u)tilfreds 16:09          
Ja Thorup, når ikke det lykkedes dig at have holdet klar til at komme buldrende fra start, så må du jo skynde dig lidt at finde alle de gode undskyldninger frem..

Allerede nu synes JT at være bagud, jeg ved ikke hvad pokker der sker og ikke sker på træningsbanen, men når JT selv har udtrykt at holdet vil komme buldrende fra start, så skal han ikke kunne undskylde sig med manglende relationer imellem spillerne.. Med mindre selvfølgeligt at han er sur over PC ikke har hentet spillerne ind i rette tid.

Det er så skuffende så lidt der er kommet ud af det hold i alt for lang tid, nu håber jeg snart ledelsen træder i karakter og retter op, for det kan sgu ikke blive ved at være lort weekend efter weekend.. Gad vide om Kvist har lagt mærke til spillet det sidste års tid?? Det har jo været helt forfærdeligt, specielt forsvarsmæssigt, og vi synes overhovedet ikke at være kommet videre..
BlueAndWhite 16:30          
Taber Thorup her og et par kampe til i opstarten så går der ikke længe før han bliver præsenteret i FCM.
De er jo alligevel på kram.
Inter-fck 16:31          
Thorup er ikke fck materiale. Han er ikke dygtig nok.
fastass 16:43          
"- Vi har lagt AaB-kampen bag os, men som jeg sagde forleden, så var det ikke den premiere, vi havde ønsket os, så vi skal finde det niveau, som vi viste i slutningen af foråret i kampene mod AGF, Brøndby og Midtjylland."

Mmmm, han mener, at de skal finde niveauet fra Brøndby og FCM, hvor de fik massiv dommerhjælp og spillede en halvleg med en mand i overtal. Mener faktisk også, at de fik et billigt straffespark mod AGF.
Bastian1 18:26          
Hvilke nye relationer...??? er der ikke kun kommet en central forsvar og en målmand som alle mener er et kæmpe scoop.....? Hvis FCK ikke går sikkert videre med 2 sejre er det sgu skidt.
ImodGammeldagsFodbold 18:58          
...nu håber jeg snart ledelsen træder i karakter og retter op
Det er jo lige præcis det ledelsen har gjort. Hele det sportslige setup er udskiftet, og det er klart at det ikke nødvendigvis bare spiller fra dag 1. At relationerne med vores nye CB ikke er på plads, når manden ikke taler dansk og ikke kender taktikken er en glimrende "undskyldning", eller rettere forklaring.

Utålmodige brokkehoveder er der nok af i København lige nu.
Fredag 23. juli