LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thorup: Gent er det helt rigtige skridt

| 1. Division A | 7 kommentarer
Thorup: Gent er det helt rigtige skridt
Foto: KAA Gent

Et skifte til en større klub i udlandet var et mål for Jess Thorup, og en trænertjans i belgiske Gent er det helt rigtige skridt, siger han.

Jess Thorup indleder i disse dage et nyt kapitel i sin trænerkarriere. Han har således skiftet FC Midtjylland ud med den belgiske storklub Gent, hvor han har underskrevet en treårig aftale.

Og der er store forventninger til Jess Thorup. Han skal således kvalificere klubben til Europa i denne sæson, og han må også gerne føre holdet til mesterskab i løbet af sine tre år i klubben, lyder det fra direktøren.

Men det afskrækker ikke Jess Thorup, som har talt grundigt med ledelsen i klubben.

- Mit indtryk er virkelig godt. Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med præsidenten og direktøren, som er nogle gode folk, siger Thorup til klubbens Twitter-profil.

- De gav mig et indtryk af, at klubben rigtig gerne ville have mig, og at de har store målsætninger, de gerne vil opnå med mig. Det fik mig til at tro på, at det her er det rigtige skridt for mig. 

- Jeg har prøvet meget de sidste tre år i Danmark, så det næste skridt for mig var at komme til en større klub i et andet land. Belgien er det rigtige skridt for mig. Fodbolden har udviklet sig meget i Belgien i de sidste fem til 10 år, så det er en stor chance og et stort skridt, siger Thorup.

Han overtager et hold, som er uden sejr i de seneste fire kampe, men Thorup har ikke tænkt sig at gå drastisk til værks.

- Vi skal tage en dag ad gangen. Jeg kommer ikke ind og ændrer alt fra første dag. Jeg skal tale med staben og lære spillerne at kende, og det ser jeg frem til.

- Det er vigtigt at få banket noget selvtillid ind i holdet. Der er mange gode spillere, som har brug for selvtillid, og de skal tænke som et hold. Vi skal sørge for at få den rigtige retning på og få de resultater, der kan bringe os tilbage i toppen, siger han.

Jess Thorups første opgave er en udekamp mod Oostende. Den kamp spilles, når landskampspausen er slut.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Romeo Detlev 23:18          
Held og lykke Jess. Jeg håber virkelig FCM og deres latterlige fans kommer til at savne dig. You only know what u got till its gone
CHA 07:53          
@Romeo Detlev

Tror da de fleste FCM-fans er kede af at skulle sige farvel til Jess?? Det er jeg i hvert fald, for FCM viser virkelig godt spil for tiden, og Thorup har generelt været en fornøjelse at have i klubben. På trods af manglende europæisk gruppespil i år eller sidste år, ville jeg have været fortrøstningsfuld omkring, at han næste år nok skulle få klubben i Europa igen.

Held og lykke til Thorup i Belgien! Det fortjener han.
Defensive Tunger 09:31          
Brøndby og FCK har da ikke haft så travlt med at rose ham. De har kun rost Priske og de andre fra staben der har været inde over dødbolde. Skal I nu til at rose ham helt vildt fordi han er smuttet?

- Enig med ovenstående at der er masser af FCM-fans der synes Thorup har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Faktisk har han opnået de bedste resultater i klubbens historie, det kan der ikke være mange der vil brokke sig over :)
1128KBH 09:34          
Tror da de fleste FCM-fans er kede af at skulle sige farvel til Jess??
´DBU-sønnen fjerner klubbens DNA´ - var det ikke det de skrev om ham?

Man kan så diskutere, hvor meget mening det giver. Svarer vel lidt til at man skulle have slået et lig ihjel.
proege 10:04          
Jeg har nu også læst mange negative kommentarer, men tvivler på at det faktisk er FCM fans der har skrevet det, for der var flere end 10.
proege 10:07          
Jeg har også læst mange negative kommentarer, men tror nu ikke det er FCM fans, for der er flere end 10
Defensive Tunger 11:34          
Ja, der har været masser af negative kommentarer om Thorup, mange af dem var også med rette på det tidspunkt. Sidst han blev voldsomt kritiseret er vel cirka for 1 år siden hvor FCM igen startede sæsonen skidt. Man spillede kedeligt og fuldstændig uden gnist og tabte til oprykkerne fra Helsingør i en forfærdelig kamp. Året inden smed man en bronze til sidst til LYNGBY. Dermed var det en hård tid med dårlige resultater og dårligt spil.
Så smed Jess vel lidt af en hail mary og ændrede system og tilgang. Det aggressive og offensive udtryk kom tilbage, og man gjorde det fantastisk.
Så oplevede man igen modgang efter vinter salg, men her skal Thorup og hans stab have den største applaus fra FCM tilhængerne for igen at ændre tilgang og kæmpe et mesterskab hjem.

Jess var også manden der et par år før leverede flot i Europa.

Denne sæson leverede man så sløjt i Europa mod modstandere fansne forventede man var mindst ligeså gode som.

Derfor har det jo været noget op og ned med Jess ved roret, men som jeg skrev i indlægget før, så tror jeg mange FCM fans godt ved at Jess har lagt et godt stykke arbejde i klubben og opnået nogle fantastiske resultater.
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj