Luk

Thorup: Hvorfor snakker ingen om Brøndby?

| 3F Superliga | 97 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Sydbank Pokalen (28/10)
bet365 1,61 4,20 5,00

Jess Thorup mener ikke, at der er nok snak om Brøndbys nuværende forfatning, men samtidig vil han holde fokus på sig selv. Det siger han til TV3.

Søndag tabte FC København med 0-1 til FC Midtjylland i den første styrkeprøve mellem de to formodede guldkandidater i Superligaen.

Efter kampen var FCK-træner Jess Thorup forbi TV3's studie, hvor han blev bedt om at vurdere styrkeforholdet mellem de to hold, og her benyttede FCK-træneren muligheden til at hive de forsvarende mestre fra Brøndby i fokus.

Han er nemlig ikke imponeret af, hvor lidt fokus det har fået, at Brøndby har hentet otte point på ni runder – men samtidig vil Thorup dog gerne passe sin egen butik.

- Jeg synes stadigvæk, det er en åben duel om mesterskabet. Nu ved jeg ikke, om man kun skal snakke om Midtjylland og FCK. Det er imponerende, at ingen har snakket om Brøndby. Sidste års mestre, der bare er fuldstændigt parkeret, og de tabte igen i dag (søndag til SønderjyskE, red.), og det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde.

- Men jeg tror, jeg skal holde fokus på mig selv lige nu og på vores holdm siger han til TV3 og uddyber:

- Det er længe siden, jeg har set et mesterskabshold gå under radaren på den måde med de præstatoner, de har leveret. Men altså, jeg er FCK-træner, og det handler om at holde fokus på os. Vi kom ind til denne kamp med masser af selvtillid. Den har fået et lille knæk, og nu handler det for os om at rejse os, så jeg skal bestemt ikke pege fingre af nogen.

- Jeg siger bare, at det er imponerende kun at snakke FCM og FCK. Men det er vi da glade nok ved, for så er vi deroppe, hvor vi gerne vil være igen.

Jess Thorup begrundede siden, hvorfor han hev Brøndby ind i vurderingen af styrkeforholdet mellem FCK og FCM.

- Jeg prøver at påpege, hvordan det er blevet tacklet i medierne, hvordan andre hold har gjort det. Men jeg tror, jeg skal prøve at holde mig til min egen butik.

FCK's 0-1-nederlag til FCM var sæsonens første nederlag til FCK. Det betød, at FCM gik forbi FCK og tog førstepladsen i Superligaen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

97 kommentarer

BedreEndBechmann 09:30          
Taber mentalitet… Perfekt scoutet…
drengenefra18821 09:30          
Hold nu kæft Thorup
TAG 09:32          
Klinger hult at sparke nedad, når man lige har tabt en kamp, hvor modstanderen var i undertal både på og af banen.
Albert Ferrer 09:33          
Jamen, stakkels mand da. I øvrigt er det absolut kun i hovedstadsområdets tabloidpresse, at man kan omtale et FCK-nederlag til FCM som et CHOKNEDERLAG. Man har virkelig ikke set meget Superliga-fodbold i de senere år, hvis man har den opfattelse.

Det er altså til at dø af grin over ;)
Will 09:36          
Det er ikke klassisk FCK-mentalitet.

Det er faktisk en anelse ynkeligt.

Det er imponerende, at ingen har snakket om Brøndby. Sidste års mestre, der bare er fuldstændigt parkeret, og de tabte igen i dag (søndag til SønderjyskE, red.), og det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde.
sacrabosco 09:39          
... men han har da ret i, at det er besynderligt, at mesterholdets krise ikke er værd at hæfte sig ved. Det er vist ikke sådan medierne plejer at fungere. Eller snakken blandt fodboldfolket. Tænk at han nærmest skal undskylde for at påpege det indlysende...
Bløde babser 09:39          
Thorup bliver forhåbentlig bare en kort parentes i FCKs historie.

Vi tante en kamp vi aldrig må tabe til et hold der intet ville andet end sparke bolde væk. Det hans arbejde der gør vi ikke have offensive redskaber der kunne udfordre den primitive gang fodbold vi stod overfor mere.
Italesæt det. Forklar os hvorfor man ikke er længere med at flytte busser i stedet for at tal om fusking Brøndby.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober