Luk

Luk

Thorup: Ikke i nærheden af niveauet i efteråret

| 3F Superliga | 34 kommentarer

Infoboks

Jess Thorup mener ikke, at FC København var i nærheden af det forventede niveau i efteråret, selvom han synes, at man gjorde mange ting rigtigt.

Det har været et noget blandet efterår for FC København.

Den danske storklub har blot vundet ni ud af 17 kampe i Superligaen, men da rækken endnu engang er tæt, rækker resultaterne alligevel til en andenplads – blot to point efter FC Midtjylland på førstepladsen.

Træner Jess Thorup så flere ting i efterårssæsonen, som han synes, holdet gjorde godt. Herunder det faktum, at københavnerne var det mest scorende hold på samme tid med, at man også lukkede færrest mål ind.

Thorup mener dog stadig, at man var langt fra, hvor man skulle være.

- Vi gør rigtig mange ting rigtigt, men vi er jo ikke i nærheden af at være, hvor vi skal være. Hverken placeringsmæssigt eller spillemæssigt. Alt mit fokus kommer til at være på fortsat at justere de ting, jeg synes, der skal justeres, siger Thorup fra 10'eren og fortsætter om eventuelle forstærkninger til truppen:

- Den vigtigste transfer for mig i første omgang er at få nogle af de skadede spillere tilbage. At slutte den sidste kamp med tolv spillere ude og så allerede nu se så mange af dem tilbage – det er den største transfer for mig.

FC København starter foråret den 20/2, når OB kommer til Parken.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Tobias Bladt Haarder

34 kommentarer

Slettet(452019222303) 21:07          
Hvad er der også at kæmpe for? Høje lønninger?
Bolabrazil 21:08          
Troede det var et exceptionelt efterår?
Kan han blive enig med sig selv?
Kemosabe-Kowl 21:16          
Manden er virkelig ikke speciel elegant når han skal tale med pressen.
JoseMariaGutiérrez 21:31          
Troede det var et exceptionelt efterår?
Kan han blive enig med sig selv?
Kom dummere. Alle med mere end to hjerneceller ved at exceptionel var set i lyset af skader osv

Thorup er max kejtet i sine udtalelser. Men ret skal være ret.
Pep Guardiola 21:33          
Nej, jeg må inddrømme at jeg ikke ved om jeg overvurderede Thorups medievaner eller om jeg undervurderede hvor dygtig Ståle har håndteret dem tidligere, men han er virkelig ikke elegant. Lidt synd for hans håndtering af pressen er så uoverbevisende at tilgangen til hans rolle i FC bliver mødt med skepsis. Sagt på en anden måde synes jeg det er svært at stole på at det hele kører som det skal når de svar man får fra lederen er så vævende som de er.
BeerBellyBoy 21:38          
Ståle var klar i spyttet. Han forsvarede sin strategi og udtalelser, selv til det blev patetisk. Thorup forsøger med pleasing i hver eneste udtalelse. Begge dele kan vel forstås, men samtidig kritiseres. Foretrækker dog lidt ballade i gaden, så foretrækker Ståle ift medier. Thorup dog en bedre træner
Bolabrazil 21:43          
@jose
Hvad dækker osv. over?
Det må næsten være noget exceptionelt, da FCK jo ikke er den eneste trup med skader ;-)
Fredag 27. maj