Luk

Thorup om FCK-reserve: Helt sikkert ramt

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,28 5,60 9,80
bet365 1,25 5,50 9,00

Jess Thorup er ikke i tvivl om, at Pierre Bengtsson er ramt for tiden grundet den begrænsede spilletid. Han vidste, at vi ville satse på Victor Kristiansen, lyder det.

Pierre Bengtsson er stadig at finde i FC København, men her sidder den 33-årige svensker primært på bænken.

Tre korte indhop er det blevet til i denne sæson af 3F Superligaen samt tre kampe i Conference League-kvalifikationen, mens Bengtsson blev flået ud tidligt i FCK's pokalfiasko mod Nykøbing, hvor han ellers fik chancen fra start.

Cheftræner Jess Thorup lægger ikke skjul på, at Bengtsson går igennem en hård periode, hvor Victor Kristiansen er det soleklare førstevalg på venstrebacken.

- Han er da helt sikkert ramt i øjeblikket, men han kan også se, at Victor har gjort det godt. Pierre vidste godt før sæsonen, at vi ville satse på Victor, men vi vidste ikke, hvor meget stabilitet der ville være i ham, siger Thorup til tipsbladet.dk.

Pierre Bengtsson, som i alt står noteret for 283 kampe i FCK-trøjen, har kontraktudløb til sommer.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Mopede 09:58          
Victor er en udmærket back, men han skal altså bare lære, at bruge armene lidt mindre. Utallige gange omklamrer han en modspiller, hvorfor der selvfølgelig bliver dømt frispark. Efterfølgende ser Victor ud som om, at han ikke forstår, hvorfor der bliver fløjtet. Med alle de kameraer, og nu også VAR er det utroligt, at der stadig er spillere, der tror de kan slippe godt fra dét!
CopenhagenNoice 10:54          
Du har ret. men knægten har trods alt spillet meget U-bold hvor der ingen kameraer er. Det skal han nok komme efter.
steen27 11:25          
Mon ikke PB får ½ år i VB igen i foråret. Vi har mildest talt brug for ham, og på trods af en skidt start sidst, så blev han jo fast mand. Så den artikel betragter jeg som en offentlig invitation fra FCK til VB om at skrive en ny lejeaftale.
Over 9000 12:14          
Han skal ikke have et eneste sekund mere på banen, og når vintertransfervinduet er lukket forventer jeg han er sendt langt væk, og så må Boile eller Diks vikariere derude når VK skal have en pause! Der må simpelthen ikke gambles ved at give Bengtsson mere spilletid!
schmede 12:39          
Over 9000
Absolut enig
CynicalT 13:59          
Da Pierre fik muligheden i Nykøbing kostede han vel ca halvandet mål. Syntes at han er en sympatisk spiller men er bare ikke tryg ved ham på banen længere.
Corner11 16:05          
Ja, meget sympatisk men helt og aldeles færdig hos os.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober