Luk

Thorup om Fischer-fravalg: Ingen ydmygelse

| FC København | 35 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 4,50 4,10 1,71
Oddset 4,30 4,00 1,77
bet365 4,75 4,20 1,66

Jess Thorup forklarer, at Viktor Fischers fravalg i FCK-truppen ikke skal ses som en ydmygelse, men som en konsekvens af hans manglende niveau.

Til torsdagens kamp i Conference League har FCK en komfortabel sejr med i bagagen på 4-1 fra første møde med Torpedo Zhodino.

Trods en trup på 23 spillere til kampen er Viktor Fischer igen siet fra, men FCK's træner Jess Thorup understreger, at man har en god snak internt om kantspillerens manglende spilletid, der ikke skal ses som en ydmygelse.

Det fortæller FCK-træneren til Discovery.

- Nej, det kan jeg slet ikke se. Jeg tror, vi alle kan huske Viktor Fischer tilbage i 2018, hvor han tog Superligaen med storm. 

- Jeg tror også, vi alle kan huske, der kom en periode med skader, hvor Viktor i perioder har kæmpet med sit niveau. Det har vi snakket om på træningslejren og senest i den løbende uge i forhold til, hvor vi er henne.

- Det har slet ikke noget med ydmygelse at gøre, det er ganske enkelt, hvad der sker i fodbold, når man ikke rammer niveauet i en trup i FC København. Jeg forstår frustrationen for fansene, for han er et ikon i klubben, men lige nu er han et sted fodboldmæssigt på et niveau, hvor jeg ser til anden side.

- Det er vores forbandede pligt at få ham tilbage på sit høje niveau, vi ved, han har, men jeg tror godt, vi alle ved, at det er noget tid siden, siger Thorup til Discovery. 

Fischers kontrakt med FCK udløber til næste sommer. 

 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Theis Fischer Brandt

35 kommentarer

Las tunas 19:18          
Lige der har han jo ret, desværre. Ellers er jeg sgu ikke vild med ham, altså vild med JT
bruger 134755 19:19          
Han Ydmyger da vidst sig selv.....Ynkelige lille ma....dreng !!
LukeDanDuke 19:21          
Selvfølgelig er det ikke en ydmygelse. Han har været middelmådig i lang tid. Men mon ikke at han kan kæmpe sig tilbage på sporet. Spørgsmålet er om han har det der skal til for at lave et sådant comeback?

Jeg under ham det, selvom han nogle gange er smart i en fart, så syntes jeg sku egenlig han virker som en god dreng.
CopenhagenSaint 19:28          
Men sgu vildt at VF så ikke får chancen for at spille sig i form i en kamp det forhåbentlig allerede er vundet!
Kuffe83 19:33          
"Jeg forstår frustrationen for fansene, for han er et ikon i klubben, men lige nu er han et sted fodboldmæssigt på et niveau, hvor jeg ser til anden side."

Er fans frustreret over Fischer er bænket ?
jeg høre mere at folk gerne vil af med ham ?
Horseman 19:39          
Dejligt at vi er fri for at se på ham. Ham og solkongen var et kønt par i sin tid, hvor de kæmpede om hvem der kunne være mest arrogant. Han skulle også altid prøve at se ud som om han var intelligent, hvilket aldrig lykkedes særlig godt.
Fremad Amager på Landsholdet 19:40          
Han skal da ikke spilles i form. Hvis han ikke er klar skal han da ikke tage pladsen fra en som giver sig til træning- ligegyldigt om de er videre eller ej. Det skulle han have gjort noget ved inden.
Fredag 24. september