Luk

Thorup om Niels F-citat: Skal jeg ikke vurdere

| Conference League | 19 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 3,10 3,50 2,22
Oddset 2,90 3,45 2,30

Jess Thorup vil ikke for alvor forholde sig til Niels Frederiksens udtalelse om, at Brøndby møder markant bedre hold i Europa end FCK og Randers.

Torsdag i forrige uge vandt FC Midtjylland, FC København og Randers deres europæiske kamp, mens Brøndby tabte til Lyon.

Da Niels Frederiksen blev spurgt til det efter kampen, pointerede Brøndby-træneren, at modstanden i Europa League er en anden end i Conference League.

- Vi møder nogle hold, som er markant stærkere end det, som i hvert fald FCK og Randers er oppe imod i Conference League, lød det fra Niels Frederiksen.

Det blev FCK-træner Jess Thorup spurgt til på et pressemøde onsdag, men han holder fokus på egen butik.

- Jeg skal forholde mig til den turnering, vi spiller i, og lige nu hedder den Conference League. Jeg har hørt rigtig mange onde tunger omkring den liga, inden vi gik i gang med den, men jeg synes bestemt, den har sin berettigelse. 

- Som danske hold skal vi være glade for, at den liga er der, så det ikke kun er europæisk for alle de store hold i de store europæiske turneringer, men der er også er en liga for i hvert fald nogle af de danske hold.

- Jeg synes, vi har spillet en fantastisk europæisk kampagne; ni sejre, én uafgjort og et enkelt nederlag, hvor vi spillede 80 minutter med en mand i undertal mod PAOK.

- Om vi har mødt lige så gode modstandere som andre hold, skal jeg ikke vurdere på. Jeg kan kigge på vores præstationer, og de ligger til, at vi er nummer et i puljen og allerede er gået videre, og vi glæder os rigtig meget til at skulle spille igen i ottendedelsfinalen. 

- Det kan godt være, at niveauet bliver bedre der – det gør det som regel, jo længere man kommer frem i turneringen, så det glæder vi os til, siger Jess Thorup.

FC København har sikret sig førstepladsen i Conference League-gruppen, inden Slovan Bratislava torsdag aften gæster Parken.

Du kan se stillingerne i Europa League, hvor Brøndby og FCM er med, ved at trykke her, mens Conference League-stillingerne med FCK og Randers findes her.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt
Mandag 24. januar