Luk

Thorup om skidt start: Andre afgør min fremtid

| Jupiler Pro League | 11 kommentarer

Infoboks

Gent - Kortrijk 1-2
1. Division A
22' 0-1 Terem Moffi
59' 1-1 Igor Plastun
83' 1-2 Hannes van der Bruggen

Jess Thorups Gent har fået en dårlig start på den nye sæson, og han erkender, at det skaber et pres på ham, men Thorup spekulerer ikke over sin fremtid.

Gent indledte den nye sæson med at tabe 1-2 til St. Truiden, hvilket blev fulgt op med endnu et 1-2-nederlag.

Lørdag aften tog Kortrijk således alle tre point, og Gent-træner Jess Thorup lægger ikke skjul på, at den sløje start medfører et øget pres, men han bekymrer sig umiddelbart ikke om sin egen jobsikkerhed.

- At tabe to kampe i træk skaber selvfølgelig et pres. Det kommer jeg ikke til at benægte. Jeg gemmer mig ikke eller kommer med undskyldninger.

- Jeg kan kun fokusere på at forberede mit hold. Andre vil bestemme min fremtid, siger Jess Thorup ifølge det belgiske medie Sporza.be.

Jess Thorup har stået i spidsen for Gent siden oktober 2018, hvor belgierne hentede FC Midtjyllands mestertræner.

Gents næste chance for at komme på tavlen i den nye sæson er lørdag, hvor der venter Thorups tropper en udekamp mod Antwerpen.


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

irtysh 15:49          
Han er færdig.
SagligtIndspark 15:51          
Selvfølgelig er han ikke færdig efter to tabte kampe. Ro på.
Gudsbenådet Gøgler 15:59          
Han er færdig.
Forventeligt, hvis han i det belgiske disker op med samme kedelige spillestil, som han praktiserede i fcm, samtidig med, at resultaterne udebliver.
Solid Bold 17:00          
Ikke fordi det står galt til i denne tråd, selvom det er 2 ud af 3 kommentarer ovenfor.. men..

Nu må det fandme stoppe! Jeg ved ikke om det er sommervarmen eller hvad det er, men mængden af dum-smarte, arrogante, provokerende, uvidende og eller usaglige kommentarer her på Bold.dk er simpelthen blevet for meget.
Hønke 19:01          
@solid bold: jeg er helt enig. Det er de samme dumme ignoranter som på andre social medier. De sidder og gemmer sig bag tasterne, har aldrig selv bedrevet en skid men tror stadigvæk de er bedrevidende end alle andre... sørgeligt at læse så dumme kommentarer fra folk som ikke aner end skid om fodbold. Ikke solstik, bare irritation.
Steffen_M 21:36          
De blev også kun nr. 2 sidste sæson, fandme for dårligt.

Der kan da ikke være andre muligheder end at fyre træneren, efter 2 kampe.
mirakelmix 21:41          
Gudsbenådet Gøglers had til FCM (og alle der har været i kontakt med) har været til stede i årevis. Så lige der kan det ikke være sommervarmen... ;)
Søndag 29. november