Luk

Thorup om Ståle-tilråb: Har ikke rørt mig

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Jess Thorup lader sig ikke påvirke af FC København-fansenes Ståle Solbakken-tilråb, men han forstår godt, at fansene var skuffede efter Silkeborg-kampen.

FC København-fans viste deres utilfredshed med Jess Thorup ved at råbe hyldester til Ståle Solbakken, da københavnerne sidste weekend blot fik 0-0 mod Silkeborg.

Hyldest-tilråbene til den tidligere manager har dog ikke rørt Jess Thorup, men han forstår godt, at fansene var skuffede efter Silkeborg-kampen.

- Det har ikke rørt mig. Overhovedet ikke, siger Jess Thorup efter kampen.

- Jeg var selv ude at sige, at jeg var skuffet over Silkeborg-kampen. Derfor forstår jeg også godt, at fansene var skuffede. Det kan jeg ikke bebrejde dem.

- I dag (søndag, red.) så jeg fansene juble med spillerne dernede, og jeg er sikker på, at de har været glade i dag, og det er det vigtigste for mig. Det var fantastisk at se den opbakning, vi fik fra knap 2.000 FCK-fans.

- Det er vel noget af det bedste, man kan se fra et udebaneafsnit, så helt skidt har det vel ikke været.

Thorup blev også spurgt, om han har Superligaens bedste trup, og til det svarede han:

- Jeg skal ikke vurdere min trup op mod andres, jeg skal få min trup til at fungere, og det, synes jeg, den gjorde i dag (søndag, red.). Jeg så en god kamp, og den første sejr er oftest den sværeste.

- Det var vigtigt for hele vores set-up og troen på tingene i projektet, siger Jess Thorup.

FC København vandt søndag 2-0 over OB.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

15 kommentarer

BedstSpil 10:17          
Hvor lavt kan fans komme? Jeg var selv på stadion og følte med JT. Små hjerner må de havde dem der råbte Ståle, for jeg kan da huske hans sidste 1,5 år i klubben. Og alle de dårlige spiller fck har kæmpet med og få solgt eller givet væk gratis. Husk på hvor lang tid Ståle fik begge gange han kom til klubben. Det var ikke succes fra dag et.
Kompis 10:57          
BedstSpil:
Hvor lavt kan fans komme?
Uforståelig lavt! Fodbolden har en rådden kultur, hvor primært voksne mænd, mener det kan tillade sig hvad som helst. Kulturen er utrolig primitiv og på et ekstremt lavt niveau. Når bare de synger i flok er alt tilladt. Det er tåkrummende at høre på, når almindelig dannelse bliver lagt i bilen inden man træder ind på stadion.
Frank8 11:04          
@Bedst, @Kompis

Jeg er for så vidt enig i, at tilråbene næppe hjælper på situationen... men syntes i oprigtigt, at det kører for FCK??? Der er godt nok 3 point på bogen mod OB, men nogen pragtkamp og flydende spil, var det ikke.

Der mangler koncept og ideer. Gider ikke høre om process og tilvænning - hvedebrødsdagene er ovre og der skal leveres... og det bliver der ikke!!!
FCKNørrebro 11:15          
Frank8
Helt enig
Mighty86 11:15          
Gætter på I er sådan nogle der stå med hænderne i lommen og kigger på hele kampen, som vi andre skæver uforstående over på!!!
Hvis man tager ting så bogstavelig i fodbold og har sart hud, ja så skal i sku nok ind og se noget badminton eller noget!
Det var en sang mod Thorup, om han skal se at få lettet røven og få gang i det hold! Ikke nødvendigvis om at få ståle tilbage! Det vores hjerte klub og det følelser, så ja når ting ikke gøre giver vi lyd fra os!!!
Mighty86 11:16          
Køre
Kompis 11:31          
Frank8: Nej, det gør det nok ikke, men min kommentar var rettet mod den primitive måde fans reagere på. Det er ikke kun en FCK ting, det sker i alle klubber, hvorfor jeg også adressere det som en rådden fan-kultur der er i fodbolden.
Torsdag 23. september