Luk

Thorup råbte og dansede: Skal skabe energi

| 3F Superliga | 4 kommentarer

FC København-træner Jess Thorup råbte og dansede i omklædningsrummet for at skabe energi ovenpå den vigtige sejr over Vejle, fortæller han.

FC København hentede en 2-1-sejr over Vejle Boldklub i onsdagens 3F Superliga-kamp og kom tilbage på vinderkurs efter to uafgjorte opgør.

FCK-træner Jess Thorup fortalte efter kampen, at han 'gik amok' i et energi-rus i omklædningsrummet ovenpå sejren.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det var træneren, der gik amok i dag. Vi skal skabe noget energi, vi skal ikke bare være tilfredse med at vinde, siger Thorup.

- Vi kæmper med at få pointene i øjeblikket, og nogle gange må man godt vise nogle følelser, så det var træneren, der startede noget energi her.

- Jeg synes fandeme, det var en vigtig sejr. Vi kunne godt have tabt en masse ved kun at få et point, så derfor betyder tre point sgu mere, end man lige går og tror.

Hvad gjorde du for at skabe energi?

- Man råber og danser og prøver at få spillerne med på det, og så startede der noget musik. Så fik de en fridag på fredag, og så kører det, siger Jess Thorup.

Har skullet kæmpe for pointene
FC København spillede inden sejren uafgjort imod AGF og Lyngby, og derfor var Jess Thorup tilfreds med de tre point imod Vejle, selvom der er plads til forbedring.

- Set over hele kampen skabte de ikke ret meget, så jeg kan være tilfreds, i hvert fald med de tre point. Vi skal stadigvæk have flere clean sheets, hvis vi vil noget mere.

- Vi kom fra en periode, hvor vi kun havde fået et point i hver af de to sidste kampe, og det har vi haft italesat.

- Vi har skullet kæmpe lidt med vores defensiv, så derfor er det sindssygt vigtigt at få en sejr i sådan en kamp her, hvor vi havde så meget brug for den.

- Det, kunne jeg mærke i omklædningsrummet, gav noget energi. Det har vi brug for med sådan en uge med tre kampe.

- Lige om lidt venter Brøndby og FC Midtjylland, og de er jo langt foran os, så vi har sgu noget, vi skal hente. Derfor har vi brug for al den energi, vi kan få.

FCK møder på søndag Brøndby på udebane.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren
Fredag 16. april