Luk

Thorup revser præstationen: Vi var pivringe

| Sydbank Pokalen | 44 kommentarer

Jess Thorup tager ansvaret for at skifte otte mand ud til pokalfadæsen mod Nykøbing FC, men samtidig er han mildt sagt utilfreds med indsatsen på banen.

FC København er ude af pokalturneringen, da det onsdag blev til 0-3 mod 1. divisionsholdet Nykøbing FC.

Efter kampen tager Jess Thorup ansvaret for at have skiftet otte mand ud i startopstillingen i forhold til seneste kamp i Superligaen, men samtidig revser han præstationen i 0-3-nederlaget til Nykøbing FC.

- Det er ene og alene mit ansvar, at vi skiftede otte mand, men jeg havde en god fornemmelse af det, inden vi tog herned. Selvfølgelig vidste vi godt, at Nykøbing ikke er et hold, man bare lige kører over, og de skal også have stor cadeau for deres indsats, men når det er sagt, så var vi simpelthen pivringe, siger Thorup til FCK.dk og fortsætter:

- Vi fik slet ikke sat os igennem fra start, og så forærede vi dem tidligt i kampen to mål, og så blev det bare svært derfra, for når vi præsterer som vi gjorde, så er der ikke den store forskel på toppen af Superligaen og midten af 1. division.

Han er skuffet over, at holdet ikke fungerede bedre trods de mange udskiftninger.

- Der var slet ikke de relationer i holdet, som jeg havde forventet, og det var også derfor, vi skiftede to mand både i løbet af 1. halvleg og i pausen og også for at bringe noget ny energi i holdet.

- Vi kom også til mange chancer i 2. halvleg, hvor de reddede på stregen og så videre, men det er bare ikke godt nok, og så giver vi dem oven i købet et mål mere til sidst.

FCK tabte søndag til FC Midtjylland trods en times spil i overtal. Det nederlag var sæsonens første, men nu tæller man altså to stykker, og derfor skal der bygges op på ny i FCK.

- Det er sindssygt skuffende, for meget af det vi har bygget op gennem de første 15 kampe som ubesejrede, det har vi smidt væk med vores præstationer i dag og i søndags. Men der er ikke andet at gøre end at starte forfra i morgen og arbejde frem mod en sejr i Farum på søndag, så vi kan komme tilbage på sporet og finde momentum igen.

FCK's næste opgave er i Superligaen på søndag mod FC Nordsjælland.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. oktober