Luk

Thorup: Sejrsboost havde været exceptionelt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Jess Thorup mener efter FC Københavns 1-1-resultat ude mod SønderjyskE, at det havde givet et exceptionelt boost at vende kampen til sejr, som de næsten lykkedes med.

Efter 11. runde af 3F Superligaen gik FC København på landsholdspause med to dårlige skadesnyheder til henholdsvis Carlos Zeca og Rasmus Falk.

De uheld kom dog ikke alene, eftersom FCK til kampen søndag mod SønderjyskE også måtte undvære Victor Kristiansen og Jens Stage med skader.

Derfor mente cheftræner, Jess Thorup, også, at det ville have givet et exceptionelt boost, hvis FCK-holdet søndag havde hentet en sejr efter at være kommet bagud mod SønderjyskE søndag aften.

- Det er ærgerligt for det hold her, vi stiller på banen i dag, og jeg kommer ikke til at søge nogen undskyldninger ved dem, der ikke er her, men vi kigger på dem, der spillede i dag, og der var mange unge, der var inde og få chancen, siger Thorup umiddelbart efter kampen.

- Og det boost det kunne have givet at komme tilbage i SønderjyskE efter at have været bagud og så komme herfra med en sejr, det ville have været helt exceptionelt.

- Det lykkedes ikke, men jeg har prøvet at være så positiv over for spillerne som muligt. Jeg synes, der var så meget at tage med fra anden halvleg, forklarer Thorup efter kampen.

Fraværet til flere bærende kræfter erkendte Thorup dog har en betydning, men omvendt prøver han ikke at forholde sig for meget til det. Han og spillerne bruger tid på dem, der er der. 

Men fem fravær til bærende spillere inden kampen, kan du ikke mærke det?

- Ja ja, det er da klart. Jeg kan jo godt mærke alle omgivelserne og så videre, og det har vi også snakket om i truppen 'Prøv at hør, vi kan ikke bruge mere tid, på dem der ikke er her'.

- Jeg sagde til spillerne allerede i går, at det her det handler ikke om at kigge på dem, der ikke er her, men jer der er, og nu skal vi ind og samlet se, om vi kan løfte det her, og det var rigtig tæt på, men det lykkedes desværre ikke i dag, siger Thorup.

De to nyligste skader (Victor Kristiansen og Jens Stage) ved Thorup ikke endnu, hvornår er klar. Det kan være på torsdag i Conference League eller om et par uger.

Davit Khocholava, der også manglede i søndagens udekamp, skulle dog være med igen fra denne uge af, da han kun sad ude i SønderjyskE-kampen grundet karantæne.

FCK er mandag trådt ind i en hektisk og spændende uge med Conference League-opgør mod PAOK på hjemmebane torsdag og derby søndag mod Brøndby IF ude.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

5 kommentarer

peterandreas 14:59          
En dansk træner i suppen med en hyre på 750K om måneden er EXCEPTIONELT!! Thorup er IKKE exceptionel på nogen måde. Voldsomt dyrt fejlengagement!!
Top1206 15:14          
Med FCKs spillertrup skal man dominerer det meste af kampen mod SJE uanset frafald af 3-4 vigtige spillere… det gjorde vi ikke og kunne være nede med 2 mål ved halvleg og så ufarlige vi er på feks dødbolde, så bliver det grimt at stå og ærgre sig over et brændt straffespark! Hvis det bliver ml 0-1 point i de næste 2 kampe må trænersædet være varmt under JT… det er sværere modstandere med pga for mange tabte point, så er det mod PAOK og BIF der skal være mindst 4 point…!
Miggle11 16:08          
Fck kunne også sagtens være foran i første halvleg ved Ankersen eller lerager. Så så galt var det heller ikke. SJE fik et mærkeligt kludemål.
Beenhakker 16:11          
Top1206

FCK dominerede faktisk kampen, men er bare ikke i stand til at skabe chancer. Det er altså to 1. års seniorer der skal støbe kuglerne for Wind og Biel og når de ikke lykkes, så kan Thorup sætte Mussis 2.0 og en U19-spiller ind. Det bør ikke være den store overraskelse at SJE kan tage point i sådan en kamp, også med tanke på Viborg- og FCM-kampen, der viste hvor let det rent faktisk er lukke ned for FCKs offensiv.
Top1206 17:19          
Det var da minimalt, hvis du virkelig mener det.. SJE hamrede bolden på stolpen og rent held at den ikke gik ind. FCK skal selvfølgelig have talenter både på banen og bænken men vi bilder os selv ind at det er de største i DK? Så skal Højlund og Bøving efter mange kampe vise mere nu.. Isak et kæmpe talent? Det vil jeg håbe men ingen af dem er Golden Boy hverken i DK eller Europa?
Der skal ske meget mere og det må ikke være så tæt når vi møder SIF, SJE, VIF eller hvad de hedder - bare alle er mindre hold som vi har tabt point til. Ok vi er også uheldige så hvis det passer med at det gøres op over en hel sæson, så kan vi håbe på mere held…?
Fredag 3. december
Torsdag 2. december