Luk

Thorup: Tillykke med guldet, FCM

| 3F Superliga | 39 kommentarer

FCK-cheftræner Jess Thorup lykønsker FC Midtjylland med guldet, efter han måtte se sit hold lide et stort 4-1-nederlag i torsdagens 3F Superliga-kamp. 

FC København led torsdag endnu et hårdt nederlag i Herning, hvor FC Midtjylland trak sig ud af topkampen i 3F Superligaens mesterskabsspil med en solid 4-1-sejr.

Efter kampen var det en fattet FCK-cheftræner Jess Thorup, der reflekterede over nederlaget til sin gamle klub.

- Alle, der har siddet og set kampen kan jo se, at de virker et skridt foran os i tanke og i handling. De scorer nogle fantastiske mål og stort cadeau til det, det er flot at se, men generelt er de bedre end os i dag, og det er fuldt fortjent, at de vinder. Sådan er det, siger Thorup til TV3 Sport.

Thorup nåede også mere eller mindre at sende guldet til Herning, selv om Brøndby stadig kun er fire points bagefter førerholdet.

- Vi havde en mulighed i dag for at åbne mesterskabsslutspillet og få en to-tre hold, der lå tæt på hinanden og skabe lidt spænding, men når vi leverer sådan en præstation, som vi gør i dag, kan vi jo ikke være tilfredse, og så må vi nikke over mod modstanderne og sige, at de er bedre end os i dag og tillykke med guldet og alt muligt andet, lyder det fra FCK-træneren.

Der venter nok et vigtigt opgør for FCK og Thorup, når man på søndag skal til Aarhus og møde AGF, med hvem man kæmper om bronzen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Philip Blüdnikow

38 kommentarer

JEGerUenig 22:52          
Som FCM tilhænger, så er det sku for tidligt at sige, vi har desværre slet ikke spillet på det niveau hver gang...
WilliamH 22:54          
Den udtalelse er jo helt til grin. Han kommer til at ligne den største klovn, hvis BIF skulle vinde guldet. Hold venligst din barnlige udtalelser for dig selv.
Sjoevold 22:55          
Det gør ondt at indrømme, at FCM fortjener at ligge nummer et, men alligevel uretfærdigt ikke at anerkende. Jeg håber dog stadig på BIF.
Din ægte far 22:57          
Det er meget normalt for topklubber at skubbe favoritpladsen ned over den førende klub. Det er der skam intet unormalt i. Det jeg ligger mærke til er at Thorup er en presset mand, og netop derfor ser den udtalelse måske ikke så godt ud i bestyrelsens øjne. Det lyder lidt opgivende og Thorup har prøvet alverdens opstillinger og har fundet nogle ting, men han har fandme ikke fundet noget der kan gøre FCK til mestre. Interessant at se hvor lang Thorups snor er....
bruger 176942 22:57          
Det bliver sjovt når FCM taber mesterskabet til Brøndby :-)
Coral 23:01          
Vild nok udtalelse, når de mangler en kamp mod FCM.
andreasgh 23:02          
Man kan da ikke være andet end enig med Jess Thorup her. FCM er med afstand det mest rutinerede og mentalt afklarede fodboldhold i hele Superligaen. De har tillige mest individuel kvalitet i truppen og demonstrerer det gang på gang i "topkampene".

I Brøndby har vi et ungdomshold krydret med tysk kontraktudløb på 2.-3. bundesliganiveau. FCK har på papiret truppen, men noget er ikke godt, og jeg skal ikke kloge mig på, hvad det er. AGF har en indpisker i DN og en stor fightervilje, men vel ret beset, ligesom Brøndby ikke spillerne til mere end 3.-4. pladsen.

Så jo, det guld lander i Herning. Det var også forventeligt, men der skal alligevel en afklarethed til at leve op til så stor en favoritværdighed, og det er godt gået af FCM igen igen.
Søndag 16. maj