Luk

Thorup: Vi er ikke i en transitionsperiode

| FC København | 8 kommentarer

Infoboks

Slovan Bratislava - FC København
Europa Conference League Gruppe F (16/09)
Oddset 5,50 4,00 1,62
bet365 5,75 4,00 1,57

FCK-træner Jess Thorup fortæller, at klubben skal være et sted, hvor den kan købe spillere til truppen, som ikke skal bruge lang tid på at blive integreret på holdet.

Det vil nok være en underdrivelse at kalde FC Københavns seneste sæson for en skuffelse.

Derfor er hovedstadsklubben nu også i gang med at få truppen på plads, så løverne igen kan blande sig i mesterskabsduellen i den nye sæson.

Ifølge cheftræner Jess Thorup skal der dog kigges efter nye spillere, som ikke kræver lang tid for at spille sig ind på holdet.

- Al historik siger, at det tager tre til seks måneder at spille en ny spiller ind. Den tid har vi ikke. Så jeg kommer ikke til at sige, at vi er i gang med en transitionsperiode. For det er vi ikke.

- Vi skal være et sted nu, hvor vi kan købe spillere, som er målrettet til det, vi vil. Så spilleren hurtigere og med de kvaliteter, han har, kan gå direkte ind og forstærke holdet.

- Der er vi så langt med vores scouting, at perioden til at integrere den enkelte spiller gerne skulle være kortere, siger Jess Thorup til Ritzau.

Søndag skal Jess Thorups FCK-mandskab i aktion mod Silkeborg IF i 3F Superligaen. Den kamp spilles klokken 16 i Parken.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Krister Olsen

8 kommentarer

Feberjensen94 15:12          
Den mand vinder simpelthen snart en medalje i tom snak - han siger stort set aldrig noget konstruktivt. I mine øjne bare alt for tør og neutral. Kan vi ikke snart få hentet David Nielsen i stedet. Han er om nogen en arrogant nar der sætter kritikerne på plads, hvilket vi netop har brug for i disse tider.
Jillionaire 15:45          
Nej tak til David Nielsen - En dygtig superliga træner, men han har slet ikke niveauet til europæisk fodbold.

Næste gang FCK skal have en træner, skal det være en fra en højere hylde end de hid til har hentet fra.
JesusChrist 15:45          
Iøvrigt vanvittigt at DN ikke blev hentet ind i første omgang. IMO var han det perfekte valg
fodboldfan85 16:21          
Jeg havde da også snildt kunne acceptere David Nielsen i Parken, han havde været perfekt til at hive et par mesterskaber hjem på stribe.

Og så kunne den næste træner være en større kapacitet udefra, så man kunne løfte sig til næste niveau europæisk. Thorup er alt for meget en mellemting af det hele.
Aarhus-Zapp 16:53          
Giv det en måned, så er DN træner i FCK. PC skal nok få overbevist ledelsen om, at DN er bedre fit. JT er helt fejlcastet.
Kick and rush 17:31          
Er egentlig i tvivl om FCK er så attraktiv en klub at man bare henter David Nielsen og derefter en træner fra en højere hylde. FCK er ikke, hvad det har været, og jeg tror ikke på at de har økonomien til at købe DN fri, selvom han skulle have lyst til at overtage to på hinanden fejlslagene projekter og begrænsede midler til at rette det op.
Steffen_M 22:04          
Thorup får vel 5 gange så meget i løn, som Nielsen. Måske lidt mere.

Selvfølgelig kan FCK hente Nielsen hvis de vil og prioriterer det. Men nej, AGF vil da selvfølgelig nok også tage sig betalt, men det er prioritering.
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september