Luk

Thorup: Ville være ked af at give politiker-svar

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 3,20 3,60 2,28
Oddset 3,25 3,50 2,20
bet365 3,20 3,60 2,15

Jess Thorup mener, at hans ord vendes og drejes, når han udtaler sig, og det får ham til at overveje mere politiske svar, selvom han helst vil tale åbent og ærligt.

FC København og Jess Thorup er flere gange blevet kritiseret for deres kommunikation i denne sæson, og det får nu cheftræneren i klubben til at genoverveje sin kommunikation.

Thorup vil dog helst gerne være åben og ærlig, når han udtaler sig til medierne, men han forklarer over for tipsbladet.dk, at han føler, at hans ord bliver vendt og drejet, hvorfor han overvejer en mere konservativ tilgang til sin kommunikation.

- Jeg ville være rigtig ked af, at jeg skulle begynde at sige ingen kommentarer eller begynde at komme med politiske svar, fordi jeg ved, at der sidder nogen bag en computer på Twitter, eller hvad fanden det hedder, og bare venter på at dreje mine ord, siger Thorup.

FCK er senest blevet kritiseret for deres kommunikation i forbindelse med fyringen af klubikonet Per Wind, og tidligere blev Thorup selv blandt andet kritiseret for at sætte fokus på Brøndby efter nederlaget på hjemmebane til FC Midtjylland.

Thorup burde ellers kende til gamet efter flere år i jobbet for klubber som FC Midtjylland, Gent og Genk, men alligevel har han fået en del kritik i år for sin kommunikation.

Selv erkender han også, at der har været ting, han har ærgret sig over at have sagt, som han skal tage ved lære af fremadrettet.

FCK spiller næste kamp på udebane søndag mod SønderjyskE.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

9 kommentarer

ChiliKlaus 09:31          
Tror der er mange FCK-fans, der vil sætte pris på, hvis han begyndte de politiker-svar.
Diego86 09:46          
Det er jo slet ikke nødvendigt at dreje Jess ord, den klare han jo perfekt selv.
Jesper Hansen 10:02          
Det er en imponerende selvindsigt og analyse Jess Thorup her giver udtryk for.
Generelt tror jeg de fleste FCK fans ville være fint tilfreds med en mere konservativ J. Thorup, men spørgsmålet er vel hvor kommunikations afdelingen er i dette her.
Er Jess klædt ordentligt på?
Kan Jess overvejer om han formulere sig korrekt eller har brug for noget uddannelse?
Kan kommunikations afdelingen være bedre til at styre kommunikation, som denne udmelding, der i mine øjne forekommer at være grænsende til klynk. Naturligvis bliver ens ord vendt og drejet når man arbejder for en af Danmarks og måske nordens mest eksponerede virksomheder. Det er det aviser og tv lever af. Det er derfor han får en højere løn end en træner for basketball, håndbold eller andet.
Frank8 10:50          
Ord bliver oftest fordrejet, når der ligger tåbelige handlinger bag.
Pep Guardiola 10:54          
@Jesper Hansen, tror sgu ikke man kan klandre kommunikationsafdelingen. Det virker mere som om Jess går rouge. "Hvad med Brøndby" det grelleste eksempel..
Peter Nielsen 11:21          
rogue* rouge er noget helt andet. (Ja ja, alle ved hvad du mente)
a j o o b a 12:05          
Han er også under pres - ikke bare fra medierne, men også fra supporterne. Det tror jeg han mærker som aldrig før

Set udefra, hvis FCK vandt 31 ud af 32 og FCM vandt 32 ud af 32, så ville mange af FCKs fans stadig være på nakken af ham

Det går godt på papiret for FCK, bare ikke hvis man læser med herinde. Men så igen, PS&E mente en koncert var en fin idé den 11/9. Fck har siden fået 1 ud af 6 mulige i Suppen på en sløj bane. Arbejdsgiveren gør det heller ikke nemmere for Jess
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober