Luk

Thorups FCK svinger: Nødt til at gøre noget

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (16/05)
Bet25 2,11 3,50 3,15
Oddset 2,15 3,65 3,25
bet365 2,05 3,50 3,40

Jess Thorup erkender, at FC København præsterer alt for svingende, og det skal der gøres noget ved.

Mandag aften leverede FC København en præstation, der var som nat og dag, da man i første halvleg af kampen mod AGF kom foran 3-0, inden AGF i anden halvleg nåede på 2-3 og var tæt på at komme helt tilbage.

Sådan en svingende præstation er et generelt problem for hovedstadsklubben, og det vil cheftræner Jess Thorup have ændret hurtigst muligt.

- Jeg har lagt mig fladt ned og sagt, at det er noget af det, vi skal gøre bedre. Vi er nødt til at gøre noget. Det kan være, vi skal holde os ude på banen og løbe på tværs i pauserne, sagde han med et smil mandag og tilføjede så alvorligt:

- Vi er nødt til at gøre et eller andet og finde på noget andet. Der er for mange ups and downs, men det fede er lige nu, at vi får sejrene med os, så man må håbe, at fornemmelsen af, at vi får det i sidste ende, giver en tro på, at det godt kan fightes hjem, selv om vi ikke altid spiller godt.

- Det er da en start, og så lad os håbe, at vi får sat flere pasninger og mere flot spil i længere perioder. For gør vi det, kan jeg godt forestille mig, at vi bliver uhyggelige.

FCK har i slutspillets seks første kampe hentet 13 af 18 mulige point.

Thorup: Fed, fed fornemmelse med fans i Parken

Mandag var også første gang, at Jess Thorup førte sit hold til kamp i Parken, hvor der var mere end 500 tilskuere tilladt på lægterne.

Der var godt 10.400 tilskuere på plads, og det var en fornøjelse for Jess Thorup at opleve.

- Det var en fed fornemmelse. Jeg gik selv til stadion og kom igennem Fælledparken, og der havde jeg en speciel lille fornemmelse i maven af at skulle ind og møde fansene for første gang, fortalte han og fortsatte:

- Det var en fed, fed fornemmelse, hvordan de bakkede os op med stemning, musik og sang, og også til sidst. Stor cadeau for, at de hjalp os til sidst, og de her tre point gik helt sikkert til fansene, for det er deres fortjeneste.

Tog de godt imod dig?

- Jeg ved ikke, om de tog godt imod mig – de tog godt imod holdet. Vi var glade ved at se hinanden, og det var som, når man ikke har set sin kæreste eller kone i lang tid. Pludselig var vi der sammen, og vi skulle lige føle hinanden an igen, men de gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe os.

- Det var egentlig det vigtigste. Hvordan de lige tog imod mig, det ved jeg sgu ikke, det lagde jeg ikke rigtig mærke til, sagde han med et stort smil.

FCK's næste opgave er på mandag mod FC Nordsjælland.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård

23 kommentarer

BedstSpil 07:36          
Han kunne jo prøve og skifte målmand. Begriber ikke nordmanden stadigvæk står efter alle de dårlige kampe.
Skytte 09:33          
Tænker også at Grytebust virkelig er meget ustabil og begriber ikke at Kalle er røget bag i køen der...men Thorup må se noget vi ikke gør i forhold til samarbejdet med forsvar eller andet, for som ren målmand er han et niveau under Kalle pt.
Romano Danese 09:37          
Ind med Stephan Andersen indtil der er fundet en keeper der er FCK værdig. Evt en Grabara.
Bobby Wrenøe 09:37          
JT har vel vurderet at Kalle ikke præsterede godt nok - til dels med rette!

Og hvis man vil seriøst forsøge at spille ny keeper ind, kan man ikke bare give ham 15 minutter - han skal lige "rigtigt" i gang. Det er jo trods alt ikke U17 keeperen man lige har hevet op for at gardere pga en skade, men en dygtig, voksen, pro keeper man arbejder med her!

Når det så er sagt, så skal vi se noget mere fra ham nu! og ja man kan jo vurdere om han har fået chancen??
Juniorx 09:57          
Thorup kommer aldrig til at blive en stor trænerlegende i Fck. Han mangler i min verden noget karisma og stil.

Når Niels F. ikke længere fremstår som en tør kiks sammenholdt med de andre i top 3 så mangler der sgu noget personlighed.

Man kan jo sige meget om Ståle og Guld-Glens krig, men kedeligt var det aldrig. Eller for den sags skyld Zorniger, Bo og David N, som bare har lidt mere at byde ind med.

Nok en smags sag. .
settler 10:00          
/BedstSpil Ja det er trist vi har en som kan tage med haender men er uden evner med foedderne og den anden er T-rex med gennemsnitlig teknik.
Storminator 10:59          
@Junior Jeg tænker ikke du er så gammel eller også mangler du bare indsigt.

Thorup overtog et hold i dyb krise. Han skiftede personale, taktik, tilgang til spillerne, og en helt masse andet. Og nu begynder vi allerede at høste frugterne. Det er fremragende arbejde at få divaerne til at præstere igen. Thorup er en af Danmarks bedste trænere. Uden diskussion.
Onsdag 12. maj