Luk

Thorups Gent skuffede hjemme mod bundhold

| Jupiler Pro League | 0 kommentarer

Infoboks

Gent - Royal Excel Mouscron 1-2
1. Division A
43' 0-1 Taiwo Awoniyi
51' 0-2 Sidney Friede
60' 1-2 Dylan Bronn
86' 1-2 Marko Bakic

Søndag aften tabte Jess Thorup og Gent med 1-2 i hjemmekampen mod det formstærke bundhold Mouscron. Alexander Sørloth spillede fuld tid for Gent i nederlaget.

Den tidligere FC Midtjylland-træner Jess Thorup slår nu sine folder i belgiske Gent, og søndag aften ventede der en hjemmekamp mod Mouscron.

Gæsterne ligger i den tunge ende af tabellen, men Mouscron har vundet fire af de seneste fem ligakampe, så der var lagt op til en spændende dyst.

Norske Alexander Sørloth startede i front for Gent, men det var en anden angriber, der stjal rampelyset i første halvlegs afslutning.

Her var gæsternes Taiwo Awoniyi nemlig på pletten og sikrede Mouscron en pauseføring på 1-0.

Kort inde i anden halvleg gik det galt for Gent-defensiven igen, og så kunne tyske Sidney Friede sende Mouscron foran 2-0.

Gent fik en livline efter en times spil i form af et straffespark, og det eksekverede Dylan Bronn til en 1-2-reducering.

Det lykkedes aldrig Gent at komme yderligere på tavlen - også selvom gæsterne blev reduceret til ti mand med fem minutter igen - og derfor endte det med et skuffende nederlag.

Derfor er Thorup og Gent fortsat på syvendepladsen i Jupiler League, hvilket akkurat ikke rækker til en plads i mesterskabsspillet.


Af Martin Schmidt
Onsdag 2. december