LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thorups Gent skuffede hjemme mod bundhold

| 1. Division A | 0 kommentarer
Thorups Gent skuffede hjemme mod bundhold
Foto: Getty Images
Søndag aften tabte Jess Thorup og Gent med 1-2 i hjemmekampen mod det formstærke bundhold Mouscron. Alexander Sørloth spillede fuld tid for Gent i nederlaget.

Den tidligere FC Midtjylland-træner Jess Thorup slår nu sine folder i belgiske Gent, og søndag aften ventede der en hjemmekamp mod Mouscron.

Gæsterne ligger i den tunge ende af tabellen, men Mouscron har vundet fire af de seneste fem ligakampe, så der var lagt op til en spændende dyst.

Norske Alexander Sørloth startede i front for Gent, men det var en anden angriber, der stjal rampelyset i første halvlegs afslutning.

Her var gæsternes Taiwo Awoniyi nemlig på pletten og sikrede Mouscron en pauseføring på 1-0.

Kort inde i anden halvleg gik det galt for Gent-defensiven igen, og så kunne tyske Sidney Friede sende Mouscron foran 2-0.

Gent fik en livline efter en times spil i form af et straffespark, og det eksekverede Dylan Bronn til en 1-2-reducering.

Det lykkedes aldrig Gent at komme yderligere på tavlen - også selvom gæsterne blev reduceret til ti mand med fem minutter igen - og derfor endte det med et skuffende nederlag.

Derfor er Thorup og Gent fortsat på syvendepladsen i Jupiler League, hvilket akkurat ikke rækker til en plads i mesterskabsspillet.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. april