Luk

Thorups Gent-tropper måtte nøjes i Ukraine

| Europa League | 0 kommentarer

Jess Thorups Gent-mandskab måtte nøjes med uafgjort, da belgierne torsdag aften spillede 1-1 med ukrainske FC Olexandria  Europa Leagues gruppe I.

Gent med danske Jess Thorup i spidsen var kommet fint fra start i Europa League-gruppespillet, men skulle torsdag forsøge at følge op mod ukrainske FC Olexandria.

Første runde resulterede i en 3-2-sejr til Thorups belgiske tropper, mens de ukrainske værter havde indkasseret et 3-1-nederlag til Bundesliga-klubben Wolfsburg.

Belgierne kom bedst fra start til Jess Thorups store glæde.

Angriberen Laurent Depoitre sendte en knastør afslutning af sted efter seks minutters spil, og den kunne ukrainernes keeper ikke nå ned til, og så førte Gent efter få minutters spil.

Gent-mandskabet var mest på bolden i første halvleg, og Michael Ngadeu-Ngadjui kunne have sikret dem en 2-0-føring efter godt en halv times spil, men sådan skulle det ikke gå.

I stedet kunne hjemmeholdets Artem Sitalo prikke bolden over stregen til 1-1 efter godt en times spil efter en noget rodet sekvens, hvor Sitalo til sidst stod det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Roman Yaremchuk var tæt på at sende Gent på sejrskurs i de sidste ti minutter, men ukrainerens hovedstødsforsøg blev afværet, og han gjorde sig derfor ikke upopulær hos sine landsmænd.

Kamen fandt ikke nogen vinder, og Gent må rejse hjem til Belgien med et enkelt point i bagagen.

Den anden kamp i gruppe I stod mellem franske St. Etienne og tyske Wolfsburg og endte 1-1.

Gent og Wolfsburg ligger à point i toppen af tabellen.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 13. oktober