LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thorups ti mand sænket af drømmehug

| 1. Division A | 0 kommentarer
Thorups ti mand sænket af drømmehug
Foto: Getty Images

Gent måtte se sig slået 3-0, da man var på besøg hos Club Brugge i mesterskabsslutspillet i Jupiler Pro League.

Jess Thorup og Gent tog søndag aften hul på mesterskabsslutspillet i den bedste belgiske række, da man tog på besøg hos Club Brugge.

Tre point var der mellem de to hold før kampen, hvor værterne lå nummer tre med 28 point, mens Gent med Alexander Sørloth fra start lå to pladser under. 

Hjemmeholdet sad på sagerne fra kampens start, og efter 14 minutter kom de også foran. En godt spillende Emmanuel Dennis sendte et indlæg i boksen, og han fandt en helt fri Ruud Vormer ved bagerste stolpe. Kaptajnen svigtede ikke og gjorde det til 1-0.

Efter 24 minutter blev opgaven noget hårdere for Jess Thorups tropper, da de blev reduceret til ti mand. Vadis Odjida-Ofoe stemplede en modstander midt på låret, og efter at have tjekket med VAR hev kampens dommer det røde kort frem.

Minuttet senere blev det endnu værre for Gent. En bold endte for fødderne af Clinton Mata et godt stykke uden for feltet, og forsvarsspilleren tøvede ikke med at sparke på mål. Bolden bragede i kassen, og så stod der 2-0.

Kort efter pausen burde der havde stået 3-0. Igen var det Emmanuel Dennis, der fandt Ruud Vormer inde foran mål, men denne gang sendte anføreren bolden over det tomme mål.

Minuttet senere havde Alexander Sørloth en fin mulighed for at bringe lidt spænding tilbage i opgøret. Club Brügge-keeperen kiksede, da han ville spille bolden ud, og han sendte den lige i fødderne på den tidligere FCM-angriber, som sparkede første gang. Den gik dog over mål.

Efter 57 minutter blev det også 3-0. Igen havde Dennis næstsidste fod på bolden, da han tog et godt træk og spillede den på tværs i feltet, hvor Hans Vanaken let kunne score.

Efter 65 minutter måtte VAR igen i brug, men denne gang faldt det ud til fordel for Thorups tropper. Krepin Diatta gjorde det til 4-0, men scoringen blev trukket tilbage på grund af offside.

Kampen sluttede 3-0, Club Brugge hoppede dermed op på andenpladsen med fire point op til Genk. Gent ligger nu sidst i mesterskabsslutspillet med hele ti point op til førstepladsen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj