Luk

Thorups tropper kunne ikke knække bundhold

| 1. Division A | 0 kommentarer
Thorups tropper kunne ikke knække bundhold
Foto: Getty Images

Gent måtte nøjes med 0-0, da klubben søndag aften var på besøg hos St. Truiden i den bedste belgiske række. 

Jess Thorup og Gent har fået en glimrende start på sæsonen i den bedste belgiske række, hvor klubben lå nummer tre før søndagens møde på udebane mod St. Truiden.

Værterne lå inden kampen nummer 13 med 11 point efter ti kampe, og holdet kom til opgøret med to nederlag forud for søndagens opgør.

På udebane har Gent dog haft det svært i denne sæson, hvor sæsonens første fire kampe på fremmed græs blot havde kastet to point fra sig. Og søndag fik Jess Thorups tropper det også svært.

Hjemmeholdet sad på det meste af bolden i løbet af første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at skabe de store chancer. 

I løbet af anden halvleg fik Gent dog bedre fat i kampen, og gæsterne havde også flere fine muligheder for at få scoret.

Blandt andet havde Giorgi Kvilitaia en god afslutning efter ti minutter af anden halvleg, men en glimrende redning af Daniel Schmidt holdt det hele målløst.

Seks minutter senere var Igor Plastun ved at heade Gent i front efter et hjørnespark, men han headede over kassen.

St. Truiden havde svært ved at blive farlige i anden halvleg, men i de sidste minutter var de alligevel tæt på at tage alle tre point. Angriberen Yohan Boli kom til et hovedstød, som den tidligere FC København-keeper Thomas Kaminski dog fik reddet.

Det hele sluttede 0-0, og begge hold satte ét point på kontoen.


Af Jonas Sand
Onsdag 22. januar