Luk

Thorups tropper led sæsonens første nederlag

| Jupiler Pro League | 1 kommentar

Infoboks

Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron
1. Division A (05/12)
Oddset 2,25 3,45 2,95
bet365 2,20 3,50 3,10

Mouscron besejrede Gent 2-1 i den bedste belgiske række. Alle målene faldt i første halvleg i kampen, der gav Jess Thorup sæsonens første nederlag.

Jess Thorup og Gent skulle søndag aften på banen i den bedste belgiske række, hvor klubben skulle forsøge at bygge videre på en godkendt sæsonstart med fire point i to kampe.

Søndagens modstander, Mouscron, havde dog samme antal point efter lige så mange opgør. Derfor skulle det heller ikke vise sig at blive en nem opgave for gæsterne, der kom lige fra en kamp i Europa League-kvalifikationen torsdag.

Det var ellers Gent, der kom foran efter 25 minutter. Mamadou Sylla kæmpede sig fri på kanten og sendte et indlæg i boksen, som Laurent Depoitre fik hovedet på. Angriberen styrede bolden i kassen og scorede sit første mål for klubben.

Føringen holdt dog kun ti minutter. Mouscron-stopperen Frank Boya drev bolden frem og afsluttede udefra. Her sendte han bolden fladt i kassen, og så stod der 1-1.

Umiddelbart før pausen blev det også 2-1 til hjemmeholdet. Joan Campins udnyttede passivt forsvarsspil hos Gent, hvor Nana Asare forsøgte at tage bolden til sidst i eget felt. Campins kom i ryggen på ham og fik prikket bolden over stregen.

Gent forsøgte at lægge pres på efter pausen, og selv om gæsterne både havde bolden mest og var det farligste hold, så lykkedes det dem ikke at finde netmaskerne.

Dermed måtte Jess Thorup sande, at sæsonens første nederlag var en realitet, da dommeren fløjtede af. Resultatet betyder, at Gent ligger nummer otte, mens Mouscron rykker op på tredjepladsen.


Af Jonas Sand

1 kommentar

comfort 13:28          
Han er historie senest ved vinterpausen...
Fredag 4. december
Torsdag 3. december