Luk

Thorups tropper smed sejren til sidst

| Jupiler Pro League | 0 kommentarer

Infoboks

Charleroi - Gent 1-1
1. Division A
56' 0-1 Michael Ngadeu-Ngadjui
89' 1-1 Massimo Bruno

Gent var foran indtil sidste minut, hvor Charleroi udlignede til resultatet 1-1, da de to hold åbnede den bedste belgiske række.

Jess Thorup og Gent sparkede søndag aften gang i sæsonen i den bedste belgiske række, da holdet tog på besøg hos Charleroi.

Her skulle Gent forsøge at komme godt fra land i forsøget på at forbedre den fjerdeplads, klubben sluttede på sidste sæson.

Længe så det også ud til, at Gent skulle starte sæsonen med tre point, efter der for alvor var kommet gang i løjerne efter en målløs første halvleg.

Yuya Kubo troede, at han havde bragt gæsterne i front kort efter pausen, da Roman Yaremchuk løb i dybden og lagde bolden på tværs. Linjedommeren løftede dog efterfølgende flaget for offside, der efterfølgende viste sig at være korrekt.

Michael Ngadeu-Ngadjui fik debut i det centrale forsvar for Gent, men efter 56 minutters spil viste han, at han også kan noget i den anden ende. Her kom han højest på et indlæg, som han pandede i kassen til en Gent-føring.

Seks minutter senere troede Yuya Kubo for anden gang i kampen, at han havde scoret, men ligesom den første gang blev der korrekt dømt offside, da han sendte bolden i målet.

Værterne overtog initiativet mod slutningen, og i sidste minut fik de udbyttet. En bold endte foran Massimo Bruno i Gent-feltet, og han udnyttede chancen til at gøre det til 1-1.

Det blev kampens resultat. Derfor kunne Gent og Charleroi hver sætte ét point på kontoen efter sæsonens første kamp.


Af Jonas Sand
Onsdag 2. december