Luk

Thorups tropper tilbage på sporet med sejr

| 1. Division A | 0 kommentarer

Gent vandt lørdag aften 2-0 over Waasland-Beveren, og Jess Thorups mandskab blander sig derfor fortsat i toppen af den bedste belgiske række.

Jess Thorup og Gent er kommet godt fra start i sæsonen i den bedste belgiske række, hvor klubben lørdag aften fik besøg af Waasland-Beveren.

Værterne lå inden opgøret på en tredjeplads med ni point op til førstepladsen Club Brügge, som holdet senest tabte 0-4 til. Det nederlag skulle de lørdag forsøge at glemme.

Waasland-Beveren skulle omvendt forsøge at bygge videre på senest kamp, hvor Oostende blev besejret 3-0. Det var holdets første sejr i sæsonen, og den skulle de forsøge at bygge videre på.

Sådan kom det dog ikke til at gå. Gent satte sig på opgøret fra kampens start, og efter 18 minutter fik de udbytte af presset.

Roman Yaremchuk blev her sendt i dybden med en høj stikning, som han prikkede uden om keeperen og i mål til en 1-0-føring til værterne.

Den føring holdt frem til kampens 66. minut. Her blev Laurent Dopoitre stukket igennem gæsternes defensiv, og lige så sikkert som Yaremchuk i første halvleg lagde han den i mål og fordoblede føringen.


Af Jonas Sand
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar