Luk

Thychosen: Har hørt gode ting om Bo H.

| AC Horsens | 8 kommentarer
Thychosen: Har hørt gode ting om Bo H.
Foto: FC Midtjylland

Infoboks

AC Horsens - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 3,60 3,60 2,00
NordicBet 3,45 3,55 2,07
Oddset 3,60 3,55 2,05
YouBet 3,50 3,50 2,05

Mads Døhr Thychosen glæder sig til lejeopholdet i AC Horsens, hvor hans ambition er at spille en masse. Bo Henriksen var også vigtigt for skiftet, fortæller han.

AC Horsens har forstærket truppen ved at leje højrebacken Mads Døhr Thychosen i FC Midtjylland. 20-årige Thychosen er omskolet fra offensivspiller.

Han har ambitioner om spilletid i Horsens, hvor Bo Henriksen også var vigtig for hans valg.

- Jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens, og det er min ambition at spille en masse og hjælpe holdet. Det har været utroligt spændende at være en del af det rigtig gode træningsmiljø i AC Horsens, og det var dejligt at få spilletid i de to træningskampe, så jeg glæder mig til for alvor at komme i gang. Jeg har hørt mange gode ting om Bo, og det har også spillet en stor rolle, siger han til AC Horsens' hjemmeside.

Thychosens lejeaftale med AC Horsens løber til årsskiftet.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Nanna Møller Karlsen

8 kommentarer

girty 19:06          
"- Jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens, og det er min ambition at spille en masse og hjælpe holdet. Det har været utroligt spændende at være en del af det rigtig gode træningsmiljø i AC Horsens, og det var dejligt at få spilletid i de to træningskampe, så jeg glæder mig til for alvor at komme i gang. Jeg har hørt mange gode ting om Bo,"

Alene disse udtalelser, KUNNE være grund til at at han måske ikke - qua sit efternavn - ville få en julegave , i år.....
Sådan set 20:15          
Sludder! Gør det ikke lige netop, at han har fortjent en rigtig fin julegave ? :-) Sympatisk ung fyr. Det bliver spændende at følge ham.

Stop nu den fejde herinde. Det er kedeligt og umodent. Lad os håbe VB rykker op og vi bliver der, så vi igen får fornøjelsen af at møde dem i Superligaen. Vi har da vist revanche til gode fra sidst vi spillede i samme række :-)
MSØ 20:45          
Sådanne udtalelser skal man altså tage for hvad det er.

Hvis han kom til Horsens og sagde han ærgrer sig over skiftet til Horsens som er et elendigt hold med en dårlig træner, så ville hans ophold der forhåbentlig rene skulle give mange minutter på banen blive til en træls sæson.

Det er de færreste ansatte der taler dårligt om deres chef og arbejdsgiver/-plads på deres nuværende job medmindre de ønsker at komme hurigt derfra.
Gulliramsasa 20:53          
Tror nu Tychosen mener hvad han siger. Han passer godt ind i Bo´s tanker, og jeg tror det blir en gensidig gevinst.
Jeg forstår også at det er frustrerende at være VB´er, men man må jo håbe jeres internationale projekt med makedonsk ejer og italiensk træner bærer frugt.
Men Pak nu bitterheden væk.
Blokvogn 21:02          
Jeg undrer mig over at man bliver ved med at kommentere på at Thychosen syntes det er godt at komme til Horsens. Hvis jeg blev tilbudt arbejde et sted jeg ikke kunne chefen og arbejdspladsen så ville jeg takke nej, så MSØ stop nu, jeg tror han glæder sig til at få lov at spille Superliga .
MSØ 21:10          
Gulliransasa, jeg ser kun en der har ondt i røven i denne tråd og det er dig. Stop nu med dit klynk og mindre værd konstant. Hvorfor tror du der er nogen der er bitter? Mig bekendt har Vejle ikke budt på ham. Jeg tror iiie der er nogen fra Vejle der vil bytte Vejles tilgange med Horsens tilgange. OG hvis Horsens har det på samme måde så er begge klubber og deres fans jo tilfredse. Med mindre bitterheden reelt kommer fra en gul?

Blokvogn, men hvis det giver spilletid i den bedste række er det vel ligegyldigt om man mener træneren er den rigtige eksempelvis. Så stop dig selv inden du kører af sporet. Jeg er dog enig med dig i at han glæder sig til at spille Superliga som jeg skrev.

Men det er jo ligesom når Vejle skriver med en spiller, fx en der takker nej til allsvenska klubber med et tilskuer snit på 20.000 for st komme til Vejle fordi de er tiltalt af træneren, klubben og projektet. Jeg har indvej grund til st tro at Mads eller alle sndre er uærlige mennesker.

Det er ganske normalt når en ny spiller tiltræder så kommer der en artikel på klubbens hjemmeside der er i positive vendinger. Derfor tag det for hvad det er.

Et eksempel er Mourinho der i som Chelsea tid talte dårligt om United. I dag udtaler han st man utd er det største.
VBK - Leeds 21:16          
Kan man ikke bare glæde sig over at Mads får mulighed for spilletid i superligaen og Horsens får en god spiller.

At han hedder Døhr Thychosen og både hans far og mor har spillet divisionsfodbold i Vejle er da ret ligegyldigt. Dette er Mads og hans karriere.

Held og lykke til både Mads og AC Horsens med samarbejdet.
Fredag 5. juni
Torsdag 4. juni
FCK-målmandstræner testet positiv for corona
13:23
Programmet er klar: Her er de første PL-runder
13:22
Charlton-profil nægter at spille: Jeg er knust
13:19
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:18
FCK-målmandstræner testet positiv for corona
13:18
Arsenal - People Get Ready
13:18
LIVERPOOL F.C.
13:15
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:15
FCK-målmandstræner testet positiv for corona
13:14
AGF-chef: Leipzig-samarbejde er ikke attraktivt
13:13
Man United-tråden
13:13
FCK-målmandstræner testet positiv for corona
13:09
FCK-målmandstræner testet positiv for corona
13:08
Medie: Chelsea løber med Leipzig-stjerne
13:08
Usikker Bayern-spanier er åben for eventyr
13:07
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:05
FCK-målmandstræner testet positiv for corona
13:05
Medie: United-komet forhandler ny lønstigning
13:03
Varm Horsens-kant: Nu går vi efter Brøndby
13:02
Retov vil være chef: Åben for AC Horsens
12:59
Barca bekræfter: Messi døjer med skade
12:58
Varm Horsens-kant: Nu går vi efter Brøndby
12:57
Brescia-guldfugl: Jeg kan nå verdenstoppen
12:57
Tomt til lokalbrag: Vi havde forventet 3000
12:57
Retov vil være chef: Åben for AC Horsens
12:56