LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Thygesen: Vi skal ud og revanchere os

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Thygesen: Vi skal ud og revanchere os
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Roskilde - Thisted
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,53 3,80 5,25
NordicBet 1,60 4,05 5,15
Oddset 1,60 4,00 5,40

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
FC Roskilde skal ud og revanchere den dårlige præstation mod HB Køge i weekenden, når det onsdag aften gælder den vigtige bundkamp mod Brabrand.

FC Roskilde-spillerne har noget at bevise, når de onsdag møder Brabrand i en kamp, der kan sikre sjællænderne overlevelse, hvis de får point.

Roskilde tabte i weekenden med 3-1 til HB Køge efter en skidt præstation, og den plet skal nu vaskes væk, siger Mikkel Thygesen.

- Vi føler allerede nu, at vi skal revanchere os for weekendens kamp. Det var ikke en god nok præstation for vores vedkommende, siger Mikkel Thygesen til klubbens Youtube-kanal.

Holdet er med to kampe igen fem point foran Brabrand under stregen, og Roskilde kan dermed nøjes med et point for at sikre overlevelse.

- Det er ikke noget, vi tænker over. Vi skal gå ind til samme indstilling til alle kamp, uanset hvad man spiller om. I bund og grund skal hver kamp jo være en finale, siger midtbanespilleren.

Roskilde har blot vundet to ud af foråret 12 kampe, men Thygesen mener ikke, at holdet er alvorligt ramt mentalt.

- Jeg synes egentlig, at humøret har været fint. Vi skal heller ikke gøre det værre, end det er. Det handler selvfølgelig om at få noget selvtillid i benene. Vi har haft nogle træninger med en masse afslutninger og en masse spil, hvor folk har fået noget selvtillid.

- Uanset hvordan man vender og drejer det med hensyn til vores resultater, så har vi stadig et godt hold, og det skal vi gå ud og tro på, siger Mikkel Thygesen. 

Kampen mellem Brabrand og FC Roskilde fløjtes i gang onsdag aften klokken 18:30.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 20. marts