Luk

Ti Holbæk-spillere holdt Brønshøj stangen

| 2. Division | 11 kommentarer
Ti Holbæk-spillere holdt Brønshøj stangen
Foto: Brønshøj Boldklub

Holdbæk fik en spiller vist ud men lykkedes alligevel med at holde 0-0 i udekampen mod Brønshøj i 2. division lørdag eftermiddag - B93 slog samtidig Slagelse.

Brønshøj kunne med en sejr i lørdagens hjemmekamp mod Holbæk fortsat kæmpe med om de sjove pladser i 2. division Gruppe 1, som dog føres suverænt af FC Helsingør.

Holbæk ville omvendt med en sejr kunne snuse top-6 og dermed de pladser, der giver adgang til oprykningsspillet.

Bortset fra en annulleret mål af Brønshøjs Aleksandar Lazarevic i kampens indledning var det småt med højdepunkterne i første halvleg.

Brønshøj-keeper Oliver Korch måtte efter en halv time redde et par gode forsøg fra Holbæk, men det var først efter pausen, at der kom drama på drengen.

Hjemmeholdet satte sig efter pausen på begivenhederne, og midt i halvlegen måtte Kristian Lyndoff Paris lave en nødbremse på Simon Richter, som indbragte et rødt kort.

Minuttet efter snittede Nicolai Clausen overliggeren på frispark.

Holbæks ti mand trak sig mod slutningen og levede på kontraer, og Jonas Bengtsson fik en stor chance for at give udeholdet føringen, men hans afslutning røg langt forbi.

Brønshøj formåede ikke at skabe de helt store muligheder mod slutningen, og det endte derfor 0-0, hvilket især Holbæk i en vanskelig udekamp, og med det røde kort in mente, kan være tilfredse med.

I en bundkamp i samme pulje i 2. division vandt B93 med 2-1 over Slagelse på mål af Nikolaj Olsen og Daniel Stückler. Christoffer Thrane udlignede for Slagelse kort før slutfløjt. 


Af Thor Carlskov

11 kommentarer

Seven faces 17:07          
Super Brønshøj! Nr. 18 fra Holbæk = Dårlig stil
Stram knusser 17:29          
Det er pinligt det der sker i Slagelse. Fyr nu den træner!!
Hvepsebørge med rå løg 17:32          
Sikken en gang hø fra Brønshøjs side, det kører slet ikke. Jo, nedad i tabellen måske, men det er så også det.
g1981 17:56          
kom igen holbæk men selv med 10 mand, kunne man godt stadig have "stukket hvepsene"
Frakørsel 1 20:05          
Igen en kamp hvor BB var bedre i anden end første halvleg, foregår der noget fantastisk i pausen? For så burde træneren forøge at få det ud til holdet noget tidligere som løbende omstillinger istedet. Jeg læste at holdet arbejder på at skabe et bedre koordineret presspil. Det var bestemt ikke i vinkel i dag, mod et hold, og al respekt for Holbæk, der er langt fra at være det mest boldsikre i rækken. Og så savner jeg et hurtigere omstillingsspil. Cruyff har engang sagt at holdets første angriber er målmanden, men det tror jeg altså ikke Korch har hørt, for hvorfor forsøger bb ikke med kontraangreb efter Holbæk hjørnespark. BB havde flere folk liggende på toppen og kunne have skabt 1-1 situationer. I det hele taget ikke meget gang i omstillingsspillet. Jeg undrer mig over holdsammensætningen. Ofori er vel den eneste, der har været fast mand på samme plads i de første 12 kampe. Det virker som om at en spiller bliver sat af, hvis han ikke har spillet godt i sidste kamp. Ok, hvis en spiller ikke er i form, eller på anden måde er i en bølgedal, er det vel ok, men det ser ud som det er ret principielt. Men jeg gad godt vide om det er meningen, der skal blive ved med at være så mange ændringer i opstillingen. Jeg savner Jaques og Baes, der bidrager med boldsikkerhed og sammenhæng i spillet, for det var der i den grad behov for. Alt det sagt, vil jeg understrege at Madsen efter min mening er den bedste træner vi har haft i BB siden Bo Henriksen (mindst!), og at jeg på nuværende tidspunkt ikke forventer bedre resultater end det holdet har opnået. Men jeg savner noget mere information fra klubben om hvad holdet arbejder med og hvad retningen er. Måske også noget om skadede spillere. Så vil jeg måske ikke undre mig så meget.
FC Peter 21:09          
Jeg er enig med Frakørsel 1 i, at vi har en rigtig god træner i Michael Madsen, der jo arbejder med de spillere han har.
Hvis man synes, at vi har spillere der ikke viser god nok indstilling, så peger pilen jo på sportschef Thomas Ibsen.

Når det er sagt, kan man jo godt undre sig over forskellige ting i dagens kamp. Lars Emil som venstre back (selv om det var dejligt at se ham tilbage)? Kevin, vores topscorer, skiftet ind med 20 minutter tilbage? Kun 1 udskiftning i løbet af kampen?

Der er sikkert forklaring på dette, men informationsniveauet omkring spillertruppen er ualmindelig ringe, når man samtidig ser hvor god Brønshøj ellers er på de digitale medier.
Hvepsebørge med rå løg 21:32          
Enig. Hvor er Jaques, Baes, Tranberg, Porsgrunn, ...? Hvorfor kun en enkelt indskiftning, når nu vi var 11 mod 10, og både Danni K og Løween varmede op længe?
Bevares, det er træneren der leder og fordeler arbejdet, men jeg er enig med frakørslen og peter i, at der sker mange udefra set vildt mystiske dispositioner på og omkring bænken.
De sker meget sandsynligt med god grund, men det ved vi lørdagstrænere jo ikke, så bank venligst informationsniveauet bare lidt i vejret, BB.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober