Luk

Tibbling glæder sig: Jeg er på fuld styrke

| 3F Superliga | 1 kommentar

Simon Tibbling er fuld af energi og klar til opstarten i Brøndby, hvor han skal tilbage i storform – og så regner han med, at han nok skal spille en masse i foråret.

Den svenske Brøndby-profil Simon Tibbling fik flere måneder af efterårssæsonen ødelagt af et træthedsbrud i foden, men han nåede at komme tilbage og spillede fire af de sidste fem kampe før jul.

Nu er han tilbage i Brøndby-lejren, hvor opstarten er gået i gang, og svenskeren er særdeles forventningsfuld.

- Jeg brugte i efteråret meget tid på at komme tilbage i form, og det passer mig faktisk fint at skulle igennem en opstart, for så kommer jeg virkelig i form igen, siger Simon Tibbling til bold.dk.

- Det ser godt ud nu, og jeg kan komme ind at spille en rolle igen. Jeg er på fuld styrke. Jeg skal selvfølgelig være en lille smule påpasselig, men jeg kan træne fuldt med, og det glæder jeg mig til, siger Tibbling.

I starten af efteråret blev Simon Tibbling med pæn succes brugt ude på den ene kant, og det passede ham fint – men han ser i højere grad sig selv som en lidt mere central midtbanespiller.

- Jeg er midtbanespiller, så der regner jeg med, at jeg skal spille. Men jeg er omvendt bare glad for at spille, og jeg har spillet mange kampe for Brøndby, så det, håber jeg, fortsætter.

- Det fungerede godt på kanten, og jeg har spillet mange positioner i min karriere, og det ser jeg som en styrke, for det betyder, at jeg er fleksibel. Jeg føler mig tilpas på flere steder på banen, men jeg tror, det er bedst, at jeg bliver på midtbanen, siger Simon Tibbling, som med et grin understreger, at han nok ikke skal op i angrebet.

Brøndby sluttede efteråret på en fjerdeplads, efter at det blot blev til ét point i de sidste fire kampe.

- Vi kunne have fået flere point i de sidste kampe, hvor vi leverede nogle meget blandede præstationer, siger Tibbling, som i den første del af foråret har stor fokus på at holde klubben inde i mesterskabsspillet.

- Vi vil selvfølgelig vinde alle kampe, men fokus er på at gå i top seks, siger Tibbling, som godt ved, at klubbens målsætning er at ende i top tre.

- Vi er på fjerdepladsen med fem point op, så det burde vi kunne klare. Men der er seks kampe tilbage af grundspillet, og det handler om at blive i top seks. Hvis vi gør det, så tror jeg, der er en god mulighed for at komme i top tre, siger Simon Tibbling.

Simon Tibbling spillede ni Superliga-kampe i efteråret.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar