Luk

Tibbling: Mål mod FCK var højdepunktet

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (16/05)
Bet25 2,11 3,50 3,15
Oddset 2,15 3,65 3,25
bet365 2,05 3,50 3,40

Simon Tibbling peger på hans mål mod FC København i debuten som det bedste minde i Brøndby, og pokalfinalen står også klart i erindringen hos svenskeren.

Simon Tibbling rykker fra Brøndby til hollandske FC Emmen efter tre sæsoner på vestegnen.

Svenskeren peger på målet mod FC København i sin Brøndby-debut som det bedste minde i sin tid i klubben.

- Må jeg kun vælge ét? Den er svær. Der er selvfølgelig min debut med sejrsmål mod FC København, og der er også pokalfinalen. Men at komme ind til sin første kamp og få lov til at afgøre et Derby, var noget helt specielt. Og vi fik et godt tag på FC København der, siger Tibbling til klubbens hjemmeside.

Tibbling ser generelt positivt tilbage på sin tid i Brøndby.

- Min tid i Brøndby IF har betydet utrolig meget for både mig og min familie. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser på og udenfor banen, og jeg har nydt hvert eneste øjeblik.

- Jeg vil altid huske på min tid her som noget virkelig godt. Jeg er vokset meget som både spiller og menneske her, så klubben vil altid være en del af mig, siger Tibbling.

25-årige Simon Tibbling nåede 109 kampe for Brøndby, hvor han scorede 10 mål og leverede 10 assists.


Af Sara Margren

4 kommentarer

Cerezo 16:18          
Vel et eller andet sted meget sigende for Tibblings tre år i Brøndby at højdepunktet kom i den allerførste kamp. En kamp som jo desværre blev beskæmmet af de efterfølgende scener i FC Københans fansektion, der vist også bestod af en del folk som ikke gik så meget op i selve kampen lige den dag.

Det var vel kun en uges tid efter at Vigen havde scoret 3 mål mod Lyngby i en af sine første kampe og optimismen var stor i den periode og det meste af den sæson oven på en del bemærkelsesværdige signings og gode resultater. Brøndby er et andet sted nu og man havde nok håbet på et større salg af Tibbling med de forventninger der var til ham. Jeg tror at en mindre klub kan passe ham fint, hvis han får en nogenlunde start og klubben ikke er involveret i nedrykningsstriden.
Slettet(341009200508) 16:19          
Det skal du ikke være ked af.
Det må have været stort for ham at få lov til at score mod FCK. Det er ikke alle spillere som får lov til at opleve det.
BoldForSjov 16:30          
Jeg tror nu at alle spillere ville rate sådan en oplevelse højt. Blive skiftet ind til sidst i kampen og så score sejrsmålet mod ærkerivalen på hjemmebane i sin debut - på et fyldt stadion.
Torsdag 13. maj