Luk

Tidl. SIF-back får aftale med Aarhus Fremad

| 2. division | 0 kommentarer

Infoboks

Aarhus Fremad har tirsdag meddelt, at de har givet Emil Junge en kontrakt, så de har papir på den tidligere Silkeborg-back frem til sommeren 2023.

Aarhus Fremad hentede tidligere i år Emil Junge til klubben, efter den unge back sagde farvel til U19-holdet hos Silkeborg.

På dette tidspunkt var det ikke en aftale, som gjorde Junge til kontraktspiller i Aarhus, men det er der nu blevet lavet om på, da den tidligere Silkeborg-back endelig har fået en kontrakt frem til 2023.

Det meddeler Aarhus Fremad på sin hjemmeside, hvor Junge fortæller, at det har været et af hans mål i klubben.

- Det betyder helt vildt meget for mig, og det var også et af de mål, jeg satte mig selv, da jeg kom til klubben – at jeg ville være kontraktspiller i Aarhus Fremad og være endnu mere en del af det projekt, jeg blev en del af i februar. 

- Det her med at være på kontrakt handler ikke så meget om pengene, men om at man føler sig endnu mere en del af det projekt, som er i gang i klubben.

- Det er et bevis for mig selv om, at jeg har taget nogle skridt i den rigtige retning, siden jeg kom til klubben, og at jeg så sammen med trænerne og holdkammeraterne har ledt mig selv på rette kurs i forhold til min udvikling, udtaler Emil Junge.

Den 19-årige venstreback står noteret for 17 kampe i Aarhus Fremad-trøjen, siden han kom til fra Silkeborg.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december